loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SE VIDEOEN: Porsgrund-ansatte fra blant annet regnskap, kundeservice, marked og salg.

Ansatte kaster klærne for Porsgrund Bad

/ 2018-04-20 10:23:02

Ansatte i Porsgrund Bad kaster klærne for å avdekke det nye dusjkabinettet i kampanjen Alle former vår historie.

Dusjkabinettet Showerrama 10-5, den siste nyheten i serien med samme navn, er tilpasset og inspirert av kroppene og formene våre. Dette ble også utgangspunktet for utviklingen av lanseringskampanjen. Som alle vet kommer norske kropper i alle former og fasonger – ikke akkurat som profesjonelle fotomodeller. Løsningen for Porsgrund Bad ble derfor å finne egnede modeller i egne rekker.

Den nakne sannheten

Porsgrund Bad spurte egne ansatte om de ville stille opp som modeller til kampanjen. Mange stilte velvillig opp, og resultatet ble en helt unik bildeserie der mange kjente ansikter, fra kundeservice til tidligere administrerende direktør, vil dukke opp i din butikk.

– Dette er en helt unik kampanje. Jobber du i bransjen vil du helt sikkert kjenne igjen noen av modellene. Men kanskje har du bare sett ansiktet eller hørt stemmen? Her får du hele bildet – med kropp og alt. Dere vil definitivt ha noe å snakke om neste gang dere er i dialog, sier Anne Ersnes, Markedskoordinator i Porsgrund Bad.

Morsom opptaksdag

Distriktssjef for Sørlandet og Telemark, Tom Arne Endresen, et kjent ansikt for mange, var med på kampanjen.

– Det var helt supert å være med på fotoopptaket, og det ble en annerledes og gøy dag sammen med kollegaene. Ingen har et forhold til profesjonelle modeller, og her får du se kjente folk i alle former og aldre, sier Tom Arne Endresen, distriktssjef i Aust-Agder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse