loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SATSER VIDERE: Her ser vi Ahlsells butikkdirektør Lars Erik Finne til høyre. Til venstre for ham står markedssjef Frode Restad.
SATSER VIDERE: Her ser vi Ahlsells butikkdirektør Lars Erik Finne til høyre. Til venstre for ham står markedssjef Frode Restad. (Foto: Ahlsell)

Ahlsell satser i Porsgrunn

/ 2017-05-11 13:59:57

Alex Rosén var trekkplasteret da Ahlsell i dag åpnet sin nye butikk i Hydro-parken i Porsgrunn.

En av Norges og Nordens største grossister innen installasjonsprodukter, arbeidstøy, verktøy og maskiner for profesjonelle, Ahlsell, øker satsningen på Porsgrunn og Grenland.

Vekst og oppkjøp

Målet er å bli markedsleder innen alle konsernets produktområder, noe de skal oppnå både gjennom organisk vekst og oppkjøp.

Den utvidede fullsortimentsbutikken ved Herøya i Porsgrunn blir en sentral del av Ahlsells vekststrategi på Østlandet. Gjennom langvarige og nære relasjoner til lokale håndverkere, har Ahlsell over lang tid hatt et sterkt fotfeste i hele Grenlandsregionen gjennom sine to butikker.

Butikkdirektør i Ahlsell Norge, Lars Erik Finne, gleder seg over nysatsningen og fremhever Grenlandsregionen med Porsgrunn som en særdeles spennende region i vekst, med mye aktivitet innenfor alle fagområdene de opererer i.

Samler kompetansen

– Vi har nå samlet all vår lokale kompetanse og alle våre fagområder i én større og oppgradert butikk, i samme område som en av de største industriparkene i landet, Herøya industripark. Det pågår spennende utviklingsprosjekter både innen privat og offentlig sektor i byen, hvor vi vil kunne være en viktig partner på utstyrssiden for aktørene. Vi ønsker med dette en enda tydeligere satsing på verktøy, arbeidstøy og vern utover VVS, VA og elektro, sier Finne.

I tillegg til nesten 10.000 varer i butikken får kundene tilgang til 55.000 lagerførte varer fra ledende leverandører fra selskapets sentrallager på Gardermoen.

Ahlsell åpnet proffbutikk i Ski 9. mai

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse