loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fra venstre mot høyre: Alexandros Tsergas Vigdis Ruud Torbjørn Grønlund Anna Trell Andreas Iacovone
ÅPNER 9. JUNI: Ahsells nye proffbutikk åpner fredag 9. juni. Her er Alexandros Tsergas (til venstre), Vigdis Ruud, Torbjørn Grønlund, Anna Trell og Andreas Iacovone.

Åpner ny proffbutikk på Bryn

/ 2017-06-08 12:08:49

Ahlsell ruller ut sitt nye butikkonsept når de flytter sin avdeling på Bryn inn i nye lokaler. Åpningen er fredag 9. juni.

Ahlsell har den siste tiden oppgradert og modernisert flere av sine proffbutikker rundt om i landet, seneste i Porsgrunn og Ski.

Nå er det Bryn på Oslos østkant som står for tur, når grossisten samler sitt alt innen VA, VVS, verktøy, verneutstyr og arbeidsklær under samme tak.

Alt på ett sted

– Hele ideen med vårt butikkonsept, er at fagfolk raskt skal finne det de trenger uten å måtte besøke andre steder. Vi kaller det «one-stop-shopping». Ved å bygge proffbutikker med et bredt og lokaltilpasset sortiment, understøtter vi Ahlsell sitt kundeløfte – nemlig å gjøre det enklere å være fagmann, sier butikkdirektør i Ahlsell Norge, Lars Erik Finne.

Store forventninger

Butikken på Bryn har siden 1998 vært et naturlig samlingspunkt for mange av hovedstadens små og store rørleggerfirmaer. Når butikken med sine fire ansatte nå flytter inn i et større og mer moderne lokale rett over gaten, er det med hensikt i å tilby et bredere sortiment for sine faste kunder.

Men butikksjef Alexandros Tsergas legger ikke skjul på at han tror mange nye kunder vil begynne å legge innkjøpene sine til det nye butikkonseptet.

– Det er mange proffbutikker i Oslo, men vi gjør det enda enklere for den profesjonelle brukeren å finne det de trenger på en plass. Dessuten tør jeg garantere god personlig service og et godt fagmiljø som de fleste vil trives i. Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger på vårt nye butikkonsept. Det eneste som overgår våre kunders forventninger, er våre egne, sier Tsergas.

Kakefest

I morgen, fredag 9. juni,  inviterer Ahlsell til offisiell åpning av butikken på Bryn i Oslo, med gode tilbud, kake og bespisning. Adressen er Surstoffveien 5 – vis a vis den gamle butikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse