loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
 OFFISIELT ÅPNET: Paul Egil Garvik og Morten Løve Olsen har med seg om lag ti personer på laget ved ”fagmannens kjøpesenter” på Ringdalskogen.
 OFFISIELT ÅPNET: Paul Egil Garvik og Morten Løve Olsen har med seg om lag ti personer på laget ved ”fagmannens kjøpesenter” på Ringdalskogen.

Ahlsell åpner ny butikk i Larvik

/ 2018-10-25 10:43:47

Ahlsell Norge AS har åpnet en ny butikk i splitter nytt bygg ved E18 på Ringdalskogen, midt mellom Larvik og Sandefjord.

For å effektivisere Vestfold-proffenes arbeidsdag, har Ahlsell åpnet dørene til det som har blitt et av selskapets største butikker.

BUTIKKSJEFEN: Butikksjef Beate Bjørge gleder seg til å ta imot proffkundene i nye butikk.BUTIKKSJEFEN: Butikksjef Beate Bjørge gleder seg til å ta imot proffkundene i nye butikk.

Med over 10.000 varer innen VVS, VA, Elektro, Industri og bygg samlet på ett sted dette blitt rene kjøpesenteret for regionens rørleggere, elektrikere og entreprenører har ventet på.

Styrker seg i regionen

– Butikken ligger i «The Melting Pot of Vestfold». Å dra innom Ahlsell på Ringdalskogen istedenfor inn til byen, kan spare deg for ganske mye tid, sier regionsjef for Ahlsell Sør-Øst, Paul Egil Garvik.

Det nye varehuset har vært åpen for handel siden midten av oktober, med offisiell åpning torsdag 25. oktober.

Butikken blir en av flere Ahlsell-butikker i regionen.

Fra før av har selskapet butikker i Hønefoss, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Arendal, Kristiansand og Lyngdal.

– Jeg skal ikke legge skjul på at konkurransen er tøff, og at det da handler om være ”på” hele tiden. Her får vi en ny og moderne butikk med et stort vareutvalg, bemannet av ansatte med høyt fagkunnskapsnivå, sier Garvik.

Flytter sammen Bekken & Strøm

Når Ahlsell etablerer en helt ny butikk i en så aktiv region som Vestfold, handler det i stor grad om å tilby alt under ett tak.

Regionsjefen trekker blant annet frem det nye sortimentet innen byggestrøm som eksempel på produkter alle håndverkere har bruk for.

– Arbeidsklær og verneutstyr er en annen viktig varegruppe der Ahlsell har ambisjon om å være i førersetet. Butikken på Ringdalskogen vil ha et stort utvalg av kvalitetsklær til alle sesonger.

Garvik informerer om at klesleverandøren Bekken & Strøm har flyttet sin butikk fra Sandefjord og inn i de splitter nye lokalene.

– Nå er hele vareutvalget fra Bekken & Strøm, inkludert Sandefjord skofabrikk å finne i butikken vår. Vi ønsker derfor alle kunder som tidligere har handlet hos disse, velkommen til nye Ahlsell Ringdalskogen, forteller Garvik.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse