loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BLIR EN DEL AV AHLSELL: De fire eierne av Bygg & Industrisalg: Gaute Tengesdal Kraft (til venstre), Jan Oddvar Thomassen, Jarle Solgård og Kjell Rasmussen.
BLIR EN DEL AV AHLSELL: De fire eierne av Bygg & Industrisalg: Gaute Tengesdal Kraft (til venstre), Jan Oddvar Thomassen, Jarle Solgård og Kjell Rasmussen.

Ahlsell kjøper Bygg & Industrisalg

/ 2018-08-28 09:47:10

Ahlsell Norge AS kjøper Bygg & Industrisalg AS i Sandnes med en årlig omsetning på om lag 40 millioner kroner.

For å styrke sin kompetanse og tilstedeværelse i Rogalands-regionen, har Ahlsell kjøpt en solid forhandler av verktøy, festemateriell, verneutstyr og arbeidstøy til proffmarkedet.

BUTIKK: Bygg & Industrisalg har sin butikk og lager i Hoveveien i Sandnes.BUTIKK: Bygg & Industrisalg har sin butikk og lager i Hoveveien i Sandnes.

Selskapet har 13 ansatte med butikk og lager i Sandnes, og vil fortsette driften under samme navn, som datterselskap av Ahlsell.

Flere spesialister i regionen

– Når vi kjøper en aktør som Bygg & Industrisalg, er det først og fremst for å gi kundene i regionen flere spesialister å rådføre seg med, forteller Rune Flengsrud, administrerende direktør i Ahlsell Norge.

Med Sandnesbedriften på laget, vil Ahlsell styrke sin eksisterende posisjon som totalleverandør til bedriftsmarkedet.

Et stort løft

Etter noen utfordrende år i det industritunge Stavanger-området, begynner markedet å bevege på seg igjen, med aktivitetsøkninger i både land- og sjøbaserte virksomheter.

– Vi ser at det er bra positivitet og investeringsvilje om dagen. Det skal Ahlsell være med på. Å få med seg de ansatte i en så kompetent bedrift som Bygg & Industrisalg, er et stort løft i vår videre satsing i regionen, sier Flengsrud.

Tar virksomheten til neste nivå

Etter et 2015 som stort sett gikk i null, har pilene pekt oppover for Bygg & Industrisalg.

2017 ble et rekordår for selskapetmed 38,8 millioner kroner i omsetning.

I år forventer selskapet å passere 40 millioner i omsetning.

– Men for å klare å håndtere veksten og de store kundene som nå er på vei inn døra, må vi ha mer kapasitet, forklarer daglig leder Jarle Solgård i Bygg & Industrisalg AS.

– Ahlsell har den strukturen vi nå trenger for å ta virksomheten til neste nivå. Når vi nå blir en del av Ahlsell, gleder jeg meg til å fortsette arbeidet med å bli markedets beste på arbeidstøy, personlig verneutstyr og verktøyløsninger, som er optimalt tilpasset bruker og miljøet det brukes i.

Fullføres i september

Selve oppkjøpet forventes å skje i løpet av september og ha en marginal positiv påvirkning på Ahlsell sitt resultat.

Oppkjøpet omhandler kjøp av alle aksjene i Bygg & Industrisalg AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse