loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SLÅR SEG SAMMEN: Fra venstre Lars Erik Finne (direktør M&A Ahlsell), Gøran Thomassen Majala (daglig leder SMV) og Ole Sivert Moe (Regionsjef Ahlsell).
SLÅR SEG SAMMEN: Fra venstre Lars Erik Finne (direktør M&A Ahlsell), Gøran Thomassen Majala (daglig leder SMV) og Ole Sivert Moe (regionsjef Ahlsell).

Ahlsell kjøper SMV

/ 2018-04-19 12:01:35

Ahlsell Norge AS kjøper Sentrum Motor og Verktøy AS (SMV) i Finnmark. SMV har en årlig omsetning på rundt 40 millioner kroner.

SMV har siden 1982 vært en solid forhandler av verktøy, festemateriell, verneutstyr og maskiner til proffmarkedet i Finnmark.

Selskapet har ni ansatte lokalisert i Alta som forsyner kunder innenfor flere bransjen i hele regionen.

Ahlsell kjøper alle aksjene i selskapet, som inntil videre vil fortsette driften under navnet Ahlsell SMV AS.

En region i sterk vekst

Både Alta og Finnmarksregionen opplever høy aktivitet for tiden, med flere store infrastrukturprosjekter på trappene. Med oppkjøpet av SMV etterlever Ahlsell sin strategi om å være tilstede med sitt komplette sortiment og spesialistkompetanse, også i den nordligste delen av landet.

– Med dette oppkjøpet går vi fra å være en elektrogrossist til å bli regionens største flerfaglige handelshus. Med SMV sin kompetanse og kundeportefølje, får vi umiddelbart et godt fundament for introduksjon av både Industri & Bygg, VA og VVS i Finnmark, forteller Rune Flengsrud,  administrerende direktør i Ahlsell Norge.

Et nytt fagmiljø

SMV består av tre avdelinger, henholdsvis et varehus med verktøy og verneutstyr, anleggsmaskiner og utstyr (SMV Maskin), samt en egen satsing mot fiskeri og havbruk (SeaSolution). Bygget som fram til nå har fungert som en frittstående forhandler i Tools-kjeden, blir nå selve navet i Ahlsells satsing i nordlysfylket Finnmark.

– Jeg ser et stort potensial gjennom Ahlsell, spesielt når det gjelder å fylle posisjonen som regionens største og mest komplette fagmiljø hvor alle produktområder og spesialistkompetanse er samlet under samme tak, sier Gøran Thomassen Majala, daglig leder i SMV.

Selve oppkjøpet forventes å skje i løpet av mai og ha en marginal positiv påvirkning på Ahlsell sitt resultat. Transaksjonen omhandler kjøp av alle aksjene i Sentrum Motor og Verktøy AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse