loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPPSTART I SKI: Frode Restad (til venstre), Joakim Melby Olsen og Lars Erik Finne i Ahlsell Norge AS.
OPPSTART I SKI: Frode Restad (til venstre), Joakim Melby Olsen og Lars Erik Finne i Ahlsell Norge AS.

Ahlsell åpner proffbutikk i Ski

/ 2017-04-27 14:25:05

Grossisten Ahlsell åpner 9. mai ny butikk i Ski for profesjonelle kunder.

Butikkåpningen i Ski er en del av konsernets vekststrategi for å øke både tilgjengelighet og service i lokalmarkedene. Målet er å bli markedsleder innen alle konsernets produktområder. Dette oppnås både gjennom organisk vekst og oppkjøp. Ahlsells kunder har etterlyst en butikk i området i mange år, ifølge butikkdirektør Lars Erik Finne.

Spennende region

– Folloregionen med Ski som plassering er en spennende region i vekst. Det er mye aktivitet i området og dermed et potensial for å etablere en butikk. I tillegg har den lokale forankringen og nærheten til kunden alltid vært viktig for oss. Derfor er vi både stolte og glade for endelig å kunne invitere fagmenn fra Follo-distriktet til vår nye fullsortimentsbutikk i Ski, sier Finne.

Butikken har adresse Nordbyveien 96 i Ski.

Ahlsell-sjefen: – Vi må tjene mer penger

I tillegg til nesten 10.000 varer i butikken får kundene tilgang til 55.000 lagerførte varer fra ledende leverandører fra selskapets sentrallager på Gardermoen.

Ahlsell tilbyr ifølge pressemeldingen profesjonelle brukere markedets bredeste sortiment av installasjonsprodukter, verktøy, arbeidsklær og personlig verneutstyr innen VVS, VA, elektro, bygg og industri.

Ideen har alltid vært å skape effektiv handel med et bredt utvalg av produkter til fagmannen. Som den eneste flerfaglige leverandøren ønsker selskapet at butikkene også skal fungere som en faglig arena der man kan møte kompetente medarbeidere og dyktige håndverkerkollegaer.

Fakta om Ahlsell

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr.

Ahlsell er Nordens ledende distributør innen installasjonsprodukter, verktøy og maskiner med en årlig omsetning på ca. 25 milliarder svenske kroner (SEK) og om lag 5.000 ansatte. Selskapet har rundt 1.000 medarbeidere fordelt på over 50 butikker/salgskontorer i Norge, og omsetter for rundt 4,9 milliarder norske kroner årlig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse