loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Lásse Persen, gründer og eier av Lásse Rør AS i Lakselv, mottar prisen som årets Rørkjøper fra administrerende direktør Frank Olsen. Foto: Marius Rua.

Her er Årets Rørkjøper

Jan Erik Røine / 2016-04-21 12:37:43

Kåringen av Årets Rørkjøper har lange tradisjoner i landets største rørleggerkjede. I år kommer vinneren fra Lakselv.

Under Rørkøps årsmøte i Trondheim i helgen ble det delt ut flere priser, blant annet til årets Rørkjøper. I år var det en av de nordligste medlemmene i kjeden, Lásse Rør AS i Lakselv i Finnmark, som fikk prisen.

Lásse Persen etablerte rørleggerbedriften i 2011 og har i dag ni ansatte.

Juryen legger i sin uttalelse vekt på at Lásse Rør AS har vært lojal mot kjedens avtaler, brukerverktøy og leverandører.

«Bedriften som i år får prisen har over tid utvist enorm interesse for Rørkjøpkjedens brukerverktøy og tatt dem hyppig i bruk. Bedriften jobber godt i sitt fylke langt nord, de har særdeles godt omdømme i sitt nærmiljø og samtlige ansatte i denne bedriften har en snøscooter parkert i garasjen», skriver juryen.

Rørkjøp delte også ut pris til Årets leverandør og Årets grossistansatt. Korsbakken Trading AS stakk av leverandørprisen, mens Eva Christine Moen hos Heidenreich ble kåret til Årets grossistansatt av Rørkjøp-juryen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse