loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FRONTFIGUR: Assemblin bruker egne folk til å fronte rekrutteringskampanjen. Rørleggerbas Omar Muhumed er ett av ansiktene i annonsekampanjen. (Foto: Assemblin)

Rekrutterer via sms og e-post

/ 2017-02-03 09:54:35

Assemblin går nye veier for å rekruttere både rørleggere og elektrikere. For søkerne er terskelen lav.

– Assemblin går inn i 2017 med rekordstor ordrereserve. Vi har ambisiøse, men realistiske mål om vekst i tiden fremover og har stort behov for nye, dyktige medarbeidere i mange funksjoner og flere fag, sier HR-sjef Knut Kjelsås.

Felles kampanje

– Det siste året har vi jobbet målrettet for å hente inn kompetanse på ingeniør- og prosjektledernivå. Dette arbeidet har vært svært vellykket og er en viktig del av strategien vår om å bygge opp den beste tekniske kompetansen innenfor fagene våre, forteller Kjelsås.

Thomas Borger på jobb i HaldenFRONTFIGUR: Assemblin bruker egne folk til å fronte rekrutteringskampanjen. Her er servicerørlegger Thomas Borger på jobb i Halden. (Foto: Assemblin)

Kampanjen selskapet nå kjører retter seg i første rekke mot rørleggere og elektrikere.

– Vi har behov for flere medarbeidere ved alle avdelingene våre i Østfold, Oslo, Akershus, Vestfold og Buskerud. Vanligvis søker vi etter medarbeidere avdeling for avdeling, men denne gang har vi valgt å gå ut med en felles kampanje. Responsen så langt har vært over all forventning. Vi har fått mange henvendelser fra mulige nye medarbeidere, sier han.

Nettaviser og radio

Rekrutteringskampanjen ble innledet med riksdekkende radiospotter sist mandag. Radioprofileringen vil bli kjørt i beste sendetid ut hele neste uke.

Onsdag ble kampanjen utvidet med bannerannonser på alle Amedias nettaviser i Oslofjord-området.

Assemblin rekruttering 3 nett

Søkerne klikker på annonsen og sendes direkte til et enkelt kontaktskjema hos Assemblin.

Parallelt er det satt ekstra trykk på Facebooksidene, og Assemblin har også rigget hjemmesidene sine spesielt for å ta imot henvendelser fra jobbsøkere.

Starter med navn og nummer

– Vi har bevisst senket terskelen for å melde sin interesse og komme i dialog med oss. Søknadsprosesser kan ofte være så formelle og arbeidskrevende at det kanskje forhindrer noen fra å ta kontakt. Nå ber vi bare om en sms eller en e-post med navn og telefonnummer. Deretter tar vi selv kontakt med hver enkelt og avtaler en første prat, sier Knut Kjelsås.

Assemblin rekruttering 2 nettNYE VEIER: Adm. dir. Torkil Skancke Hansen og HR-sjef Knut Kjelsås i Assemblin går nye veier for å rekruttere medarbeidere. (Foto: Assemblin)

LES MER: – Suksess krever de beste hodene

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse