loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STINN BRAKKE: Simen Thorstensen fra Odal Rør og Varme AS var en av de rekordmange besøkende på VVS-dagenes åpningsdag onsdag, Foto: Lars Opstad

Tidenes beste åpningsdag

Arne Kongsnes / 2016-10-19 17:53:56

Aldri før har flere fagfolk strømmet til VVS-dagenes åpningsdag.

2.455 besøkte VVS-dagene under messens åpningsdag, viser tall fra Norges Varemesse. Det er ny rekord.

Mye bedre enn forventet

– Besøket har vært veldig bra, mye bedre enn forventet. Normalt er åpningsdagen litt roligere enn de andre dagene, men det har vært bra trykk og det startet tidlig, sier Geir Dolve i Flexit som er en av i alt 211 utstillere på årets messe.

LES MER: Din guide til VVS-dagene

Det var kø ved inngangen da VVS-dagene 2016 onsdag åpnet dørene. Tusenvis av fagfolk er ventet til Norges Varemesse denne uken for å delta på VVS-bransjens viktigste møteplass.

– Det har vært veldig bra med besøk og vi har allerede fått mange navn på blokka, sier Stian Wethammer hos Viega som stiller ut sammen med Høiax.

Ny rekord

9.894 deltok på VVS-dagene 2014. Av de kom 1951 på messens åpningsdag. Under toppåret 2008, som endte med 10.971 besøkende, kom 2.158 besøkende første dag.

Besøkstall 761REKORD: Tallene fra Norges Varemesse viser ny besøksrekord for åpningsdagen. NB! Tallene for 2012 inneholder tall både for FDV-dagene og VVS-dagene.

– Det er gøy å sette ny rekord og vi er fornøyd med 20 prosent økning fra 2014. Men det viktigste er hva utstillerne selv opplever og tilbakemeldingene vi har fått i dag har vært veldig positive, sier messesjef og daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland.

Messen holder åpent torsdag og fredag fra 09.00-17.00. Det er gratis for alle å delta på VVS-dagene.

LES MER: Leter etter sjef på VVS-dagene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse