loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Jan vang
FERDIG: Jan Vang har vært leder for VVS Eksperten siden 1999. Fremover skal han jobbe som rådgiver i rørkjeden.

VVS Eksperten får ny daglig leder

Jan Erik Røine / 2018-12-10 14:19:20

Styret i VVS Eksperten AS har ansatt Kai Johnsen som ny daglig leder i rørleggerkjeden fra 1.april 2019.

– Etter en solid ansettelsesprosess hvor styret har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Kai Johnsen, sier styreleder i VVS Eksperten AS, Helge Ranheim i en pressemelding.

–  Kai er opptatt av å bygge gode team som fungerer og utfyller hverandre, og han er god til å skape relasjoner og bygge tillit mot interne og eksterne samarbeidspartnere. Vi mener at Kai har det som skal til for å ta over stafettpinnen etter Jan Vangs store innsats for kjeden gjennom mange år, avslutter Ranheim.

Kai Johnsen har en lang og variert erfaring fra VVS-bransjen, bl.a. som prosjektleder VVS hos Oras AS og salgsledelse hos Heidenreich og Villeroy & Boch. Han kommer fra stillingen som salgssjef VVS i Heidenreich.

– Jeg ser frem til denne oppgaven og er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede og videreutvikle Norges største rørleggerkjede fremover i en meget spennende tid for bransjen, sier han.

Kai Johnsen vil erstatte Jan Vang som har vært kjedens leder siden 1999. Vang vil i en overgangsperiode arbeide som rådgiver for kjeden.

Les også: VVS Eksperten og Rørkjøp danner innkjøpsgigant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse