loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
V FOR VENTILASJON: VM – Ventilasjonsmesterskapet i shuffleboard arrangeres under VVS-dagene. (Foto: Shutterstock)

Arrangerer VM og viser verdensnyheter

/ 2016-10-10 10:15:05

Camfil og Lindab satser sammen under VVS-dagene og byr både på verdensnyheter og VM i shuffleboard.

Da Camfil og Lindab oppdaget at de hadde stand ved siden av hverandre oppsto ideen om å forsøke å skape litt ekstra liv under VVS-dagene. På standene til Camfil (D02-04) og Lindab  D01-09) vil det rigges opp en shuffleboard-arena. Shuffleboard er en idrett som spilles på brett der forskjellige skiver eller pucker blir sendt glidende bortover en smal bane. Målet er å få dem til å legge seg i de markerte poengfeltene på banen.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene!

Tomannslag etterlyses

– Det er moro med litt ekstra liv og å kunne være med på å skape litt konkurranse mellom bedriftene, sier markedssjef Mads Redigh Karlsen i Lindab AS og regionsjef Erlend Klæboe i Camfil AS.

Her legges det opp til kvalifiseringsrunder for VM – Ventilasjonsmesterskap –  i løpet av onsdag og torsdag. De som ønsker å delta kommer innom arenaen og registrerer seg.  Ventilasjonsbransjen oppfordres til å stille med bedriftslag à to personer pr. lag.

VM-sluttspillet gjennomføres på Camfil og Lindabs festaften torsdag kveld.

Inneklima

Konkurransen til tross, det viktigste med VVS-dagene er å få vist frem nyhetene til bransjen.

Lindabs stand vil rette oppmerksomheten mot inneklimaløsninger. Blant annet presenteres det nyheter innen brann og løsninger for hotell og kontor. Lindab vil også vise den seneste innovasjonen innen ventilasjonsløsninger, et instrument som måler mengde, hastighet og temperatur nøyaktig uten at det gir trykktap i kanalanlegget. Lindabs UltraLink bygger på ultralydteknologi som gir helt andre muligheter enn tidligere. Det store fokuset på energisparing har ført til at ventilasjonssystemer med lavt trykk har blitt vanligere. Dette har skapt et behov for måleinstrument og metoder som har høy grad av nøyaktighet også ved lave lufttrykk.

På Lindabs stand vil også Jeven være representert med storkjøkkenventilasjon. Den store nyheten der er UV-TurboSwing, et fettfilter med en helt ny teknikk for fettavskilling.

Viser bredden

Camfil – verdens ledende leverandør av renluftløsninger ønsker under VVS-dagene å synligjøre sin bredde, sitt varesortiment og kompetanse. Camfil skal være ventilasjonsbransjens førsteval enten det er løsninger til komfort, sykehus, smittevern, gassturbiner, logistikksenter, datasenter, næringsmiddel- og/eller farmasøytisk industri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse