loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYTT VERV: Dag Halvorsen blir ny nestleder i BNL-styret. Foto: Jan Erk Røine.

– Vi må vise engasjement

Jan Erik Røine / 2016-06-13 13:00:05


Dag Halvorsen valgt inn som nestleder i BNL-styret.

Jan Halstensen gikk forrige uke av som styreleder i BNL. Tidligere nestleder Dag Endresen fra Veidekke Entreprenør ble valgt til ny styreleder for BNL på BNLs generalforsamling 7.juni. Der ble også Dag Halvorsen valgt inn som nestleder i samme styre. Og som om ikke det var nok – Halvorsen ble nylig gjenvalgt styremedlem i NHO for to nye år.

– Først og fremst har jeg lyst til å rette en stor takk til Jan Halstensen. Jan har vært styreleder i BNL i hele den perioden jeg har sittet i styret og han har utøvd sin rolle på en aldeles utmerket måte. Han har en egen evne til å trekke de rette konklusjonene med omforente løsninger, som bransjeforeningene samlet kan akseptere også i saker der det kan være store uenigheter. Jan har også vært medlem i valgkomiteen i NHO og har også vært den som har pushet meg fram og inn i styret i NHO, forteller Dag Halvorsen til Rørfag.

Den nye Wirkola

Han beskriver det å overta styrelederrollen etter Jan Halstensen som å hoppe etter Wirkola. Men at Dag Andresen, nyutnevnt styreleder i BNL, vil greie det.

– Dag har også sittet i styret, de senere årene som nestleder, i alle de årene jeg har vært med og jeg kjenner han allerede  svært godt. Dag er også en svært dyktig, omgjengelig og ikke minst hyggelig person og jeg gleder meg til nå å få et enda tettere samarbeid med han videre i min nye rolle som nestleder, sier Halvorsen.

Tung innflytelse

Om sin egen rolle som nestleder og representant for den tredje største av i alt 15 bransjeforeninger i BNL, tror Halvorsen at RørNorge vil bli hørt fremover.

– «Kjøttvekta» tilsier at vi også vil kunne ha betydelig innflytelse i BNL. Men for å få innflytelse må vi også vise engasjement både administrativt og på tillitsmannsnivå, understreker Halvorsen.

– Må være påskrudd

– Utviklingen av nye tekniske byggeforskrifter er et godt eksempel på hvor viktig det er med engasjement og at engasjement gir resultater. Energi-, klima- og miljøspørsmål er tema som nå blir løftet enda høyere opp på dagsorden både i BNL og NHO med innhold av spørsmål som direkte påvirker Rørentreprenørenes framtid. Her må vi virkelig sørge for å være skikkelig påskrudd, poengterer Dag Halvorsen.

Det nye BNL-styret ser slik ut:

  • Styreleder Dag Andresen, Veidekke Entreprenør AS
  • Nestleder Dag Halvorsen, Sig. Halvorsen Holding AS
  • Kjell Skog, Byggmesteren Tromsø AS
  • Bjarne Hønningstad, Moelven Wood ASA
  • Jan Hestås, Kruse-Smith Entreprenør AS
  • Baard Schumann, Selvaag Bolig ASA
  • Steinar Holm, GK Norge AS
  • Hans Kristian Meling, Murmester Haldor Meling AS

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse