loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Faglig har det skjedd store endringer siden VA-begrepet ble tatt i bruk, og dermed er det naturlig at vi nå skifter navn, sier markedsdirektør Torbjørn Lothe Vik i Brødrene Dahl. Foto: Illustrasjon/BD.

– Vi er mer enn bare vann og avløp

Jan Erik Røine / 2016-01-18 08:04:28

Derfor skifter Brødrene Dahls VA-avdeling navn.

Fra nå av blir markedssegmentet VA hetende Vann- og miljøteknikk (VMT) i Brødrene Dahl, opplyser grossisten i en pressemelding.

– Vann- og miljøteknikk gir en riktigere assosiasjon til hva dette fagområdet faktisk omfatter. Det nye navnet er mer beskrivende, for eksempel i forhold til klimaproblematikken som jo blir stadig mer gjeldende, sier markedsdirektør Torbjørn Lothe Vik.

De ledende universitetsmiljøene har alle studieretninger for vann- og miljøteknikk. Ved at den utøvende delen av bransjen følger opp og bruker samme navn, vil det også kunne påvirke rekrutteringen positivt, mener Brødrene Dahl.

– Vi er så mye mer enn «bare» vann og avløp. Faglig har det skjedd store endringer siden VA-begrepet ble tatt i bruk, og dermed er det naturlig at vi nå skifter navn. For nyutdannede er det dessuten viktig å signalisere at vi tilbyr jobber innen fagområdet som de faktisk har studert, fastslår Lothe Vik.

Han presiserer at dette kun er en navneendring, og at det ikke får noen praktiske konsekvenser forkundenes daglige kontakt med Brødrene Dahl.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse