loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOMMER TIL VVS-DAGENE: Birgitt Stene (t.v.), Anne Mette S. Limoseth, Bjørn Dyrud, Roger Reinsborg og Tore Stenbråten i Trox Auranor.

Norsk design, utvikling og produksjon

/ 2016-10-11 15:12:14

VVS-dagene og utstillerne: Eieren er tysk, men for Trox Auranor på Brandbu er det meste ellers norsk.

Selv om Trox Auranor Norge AS på Brandbu eies av Trox GmbH i Tyskland, har selskapet lang tradisjon for å levere produkter designet, utviklet og produsert i Norge.

LES MER: Utstilleroversikt etter fagområde

Selskapet mener de har en klar konkurransefordel ved å ha korte leveringstider til et marked som ofte prosjekterer og definerer ventilasjonsanlegget også under selve byggefasen.

På tomten ved Randsfjorden hvor stifteren Ole Arvid Larsen i 1979 bygget nye fabrikklokaler for den allerede etablerte produksjonen, er det i dag produksjonslokaler på 10.000 m².

Investerer millioner

Trox Auranor er ledende innen utvikling, produksjon og salg av komponenter, utstyr og systemer for innendørs klimaanlegg og ventilasjon. I år investerer Troc Auranor et tosifret millionbeløp i nye produksjonsanlegg og systemer. Maskinene skal bidra til mindre avfall og mer effektiv produksjon.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene!

Fabrikken har allerede et eget produktutviklings- og testlaboratorium. Dermed blir det kort vei fra ide til ferdig løsning. Forslag fra kunder og tilpasninger på igangsatte prosjekter kan raskt testes ut og kvalitetssikres før montering på byggeplass. Bedriften satser på opplæring og kompetanseutvikling i alle ledd. Trox Auranor har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av fagbrevet metallvareproduksjon og satser aktivt på å rekruttere lærlinger til bedriften.

Nesten alt produsert lokalt

For at «just in time»-prinsippet skal fungere, må alt og alle følges opp nøye og alle roller i verdiskapningskjeden søker kontinuerlig etter forbedringer. Blant de 152 ansatte er det et godt miljø og høy trivselsfaktor.

Cirka 85 prosent av varene som Trox Auranor selger i det norske markedet er produsert på Brandbu. Eksporten går først og fremt til Norden og Baltikum.

Nyheter til VVS-dagene

Under VVS-dagene vil Trox Auranor lansere nye produkter som foreløpig er «top secret». På stand D03-12 kan du finne ut hva gjengen fra Brandbu har klart å komme opp med denne gangen.

Selskapet omsatte for 214,6 millioner kroner i 2015.

TIDLIGERE SAKER OM VVS-UTSTILLERNE:

 

2 svar til “Norsk design, utvikling og produksjon”

  1. Dade sier:

    Jeg har alltid vært interessert i design. Men nå kan du gjøre alt på nettet og ikke lærer: https://www.logaster.com/no/

  2. chung sier:

    Liên hệ thiết kế tại
    Website: http://onedesign.com.vn/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse