loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KLAR FOR MESSE: Administrerende direktør Benjamin Beck (til venstre) og kunde- og serviceleder Trond Pedersen gleder seg til å vise frem Boxen på VVS-dagene.

Alt i boks til VVS-dagene

/ 2016-10-06 08:30:30

VVS-dagene og utstillerne: Trivselbobad AS har med seg baderomskabinen Boxen til VVS–dagene. Og et helt nytt kombiskap.

– Vi har til nå solgt 1.100 baderomskabiner i 2016. Og vi har allerede kontrahert 900 kabiner til neste år, forteller administrerende direktør Benjamin Beck og viser oss rundt i showrommet på hovedkontoret i Grimstad.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene!

De Sintef-godkjente kabinene bygges i Litauen og produseres etter NEK 400-10, TEK10 og BVN våtromsnorm. Grohe, Geberit, Roth og Uponor er blant de som leverer utstyr til kabinene som kan leveres i alle former og med vannbåren gullvarme. På kundelisten finner man blant andre Betonmast, Kruse Smith og Veidekke. Det hender at de også selger via rørlegger, men da opererer rørlegger på vegne av entreprenør.

– Da gir vi tilbud sammen med rørleggerne. Vi har doblet salget fra år til år. De går den riktig veien for oss, sier Beck som mener de skiller seg litt ut fra de andre kabinleverandørene.

På lag med rørleggeren

– Du har de som produserer lette kabiner og så har du de som bygger kabinene i betong. Vi ligger midt imellom og bygger i kraftig stål og fibergips. Cirka 400 kilo pr m2. Vår målsetting er å lage de beste kabinene, ikke de billigste, forteller Beck.

LES MER: Sjekk lista over utstillere her!

Markedet for baderomskabiner vokser. Det påvirker rørleggerbedriftene.

– Vi vet at kabinene er litt omdiskuterte, men vi har en godt forhold til rørleggerne og samarbeider godt med mange selskaper, blant andre Oras. Vi forsøker å inkludere rørleggerne, vi sitter i kontraktsmøter med rørleggere og vi jobber med de – ikke mot de, presiserer Beck.

Nytt kombiskap

Til VVS-dagene tar de også med seg et nytt teknisk skap.

– Unopax er et nyutviklet kombi/fordelerskap som vi skal lansere på messen. Skapet er en del av boksen, men vi fikk så mange henvendelser på den at vi bestemte oss for å selge den separat også. Vi har samlet boligens vann- og varmesystem i ett skap bak toalettet. Det gjør det enkelt for rørleggeren, mener Beck.

Trivselsbobad AS omsatte for 44,4 millioner kroner i 2015 og hadde 7 ansatte ved årsskiftet.

TIDLIGERE SAKER OM VVS-UTSTILLERNE:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse