loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOMMER: Techem Norges Ernest Villanueva (til venstre), Isak Frøseth, Steven Van den Steen og Rami Al-Sadawi er klare for VVS-dagene 2018.
KOMMER: Techem Norges Ernest Villanueva (til venstre), Isak Frøseth, Steven Van den Steen og Rami Al-Sadawi er klare for VVS-dagene 2018.

Techem velger VVS-dagene

/ 2018-05-14 08:00:48

VVS-dagene er den eneste messen Techem Norge AS stiller med stand på.

– Hovedgrunnen er at vi ofte har fått direkte leads og resultater fra kontakter knyttet i løpet av messen, sier utstillingsansvarlig Hanna Helena Stålhammar, markedskoordinotor i Techem Norge AS.

VVS-dagene arrangeres på Norges Varemesse 17.-19. oktober 2018.

Selskapet omsatte for 14 millioner kroner i 2017. Techem har hovedkontor i Oslo og daglig leder er Carsten Hejgaard.

Med siden 2010

Techem het tidligere Inergi og har deltatt på VVS-dagene siden 2010. Selskapet er nå en del av Techem international.

– Hvorfor deltar dere på VVS-dagene?

– Vi deltar fordi det er en god mulighet til å møte andre i bransjen, samt snakke med eksisterende og potensielle kunder. Videre er det også interessant å se hvilke produkter og tjenester andre stiller med, forklarer Stålhammar.

Hun håper selvfølgelig å få flest mulig besøkende på stand.

– Men det viktigste for oss er å kommunisere merverdien vi skaper for rørleggerbedrifter. Som samarbeidspartner skaper vi merverdi og langsiktige forretningsmuligheter for rørleggerbedrifter.

Techem satser ekstra på standen i år og håper folk vil komme innom på en kaffe, enten for en titt på produktene, eller bare for å slå av en prat.

–  Vi jobber med mange forskjellige kunder og ser muligheter for samarbeid innen VVS-segmentet.

Smart living

Techem vil som alltid fokusere på individuell måling, hvilket innebærer nøyaktig og rettferdig fordeling av forbruk og bærekraftig forvaltning av naturlige resurser. Til VVS-dagene 2018 introduserer selskapet også sitt nye og utvidete produktkonsept som bygger på Smart Living.

– Formålet med Smart Living er å generere en holdningsendring hos sluttkunden i alle ledd, vi ønsker å legge til rette for en reduksjon av både forbruk og kostnader, sier Stålhammar. I forbindelse med VVS-dagene vil vi få frem at vi er en samarbeidspartner som leverer ferdig programmerte målere klargjort for installasjon. Techem håndterer også henvendelser fra sluttkunden etter at målere og annet utstyr er installert, forteller Stålhammar.

Samarbeid med Danfoss

Techem har nylig innledet et nytt og spennende samarbeid med Danfoss, som gjør at Techem nå også leverer systemer for varmestyring til kundene.

Ved å kombinere individuell måling og varmestyring tilbys sluttkunden en mer miljøvennlig livsstil ved at de kan redusere sitt generelle forbruk uten at det går utover komforten.

Avregning for elbil

Techem har også inkludert avregning av ladestasjoner til elbil i tjenestesortimentet. Avregning av ladestasjoner følger de samme prinsippene som individuell måling av vann og energi og sørger for at strømforbruket avregnes på en korrekt og rettferdig måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse