loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GIR GASS: VVS Fagmann kunder skal nå kurses i Byggebransjens våtromsnorm. Denne gjengen har klokketro på kompetansehevingen. Fra venstre rådgiver energi og klima i Brødrene Dahl, Harald Amundsen, markedskommunikasjonssjef i Brødrene Dahl, Therese Bjelde, kursleder i Byggeveiledning AS, Morten Hofstad og administrerende direktør i Bergersen Flis AS, Lars Bergersen. Foto: Rune Midtskogen, FFV.

Storsatsing på økt kompetanse

Synnøve Prytz Berset / 2016-01-27 09:14:22

Brødrene Dahl tilbyr nå VVS Fagmann sine kunder kurs i Byggebransjens våtromsnorm.

Det er Brødrene Dahl som står bak VVS Fagmann. Nylig ble det inngått en avtale med Morten Hofstad i Byggeveiledning AS om å kurse VVS Fagmannens kunder i Byggebransjens våtromsnorm, BVN, som utgis av SINTEF Byggforsk i samarbeid med Fagrådet for våtrom.

Økt etterspørsel

Kursoppstart er rett om hjørnet.

– BVN er et svært nyttig verktøy for rørleggerne, og noe alle bør ha kjennskap til. Kursene skal holdes flere steder i landet, slik at rørleggerne slipper lang reisevei. Kompetanse er viktigere enn noen gang, forteller markedskommunikasjonssjef i Brødrene Dahl, Therese Bjelde.

– Fagrådet registrerer at våtromsnormens posisjon som verktøy for å gjøre skikkelig jobb første gangen er i skuddet. Vi merker økt etterspørsel etter riktig kompetanse, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Ove Karlsen.

VVS Fagmann består av små og mellomstore bedrifter. Da BD nylig kjørte en spørreundersøkelse blant sine medlemmer, var det spesielt ett punkt som peket seg ut: Ønske om mer kompetansetiltak.

Gode tilbakemeldinger

Bergersen Flis AS, som eies av BD og Saint-Gobain, har de siste månedene kurset sine ansatte og medlemmer av Proffklubben i BVN med stor suksess.

– Vi har mottatt svært gode tilbakemeldinger på kurset. Det er viktig at vi kan tilby kundene den beste kompetansen i våre butikker. Morten har kjørt sine kurs i våre lokaler, sier administrerende direktør i Bergersen Flis AS, Lars Bergersen.

Morten Hofstad kjører ukentlige kurs i BVN.

– På kursene deltar det håndverkere fra flere yrkesgrupper. De diskusjonene og utvekslingen av informasjon som blir gjort er gull verdt. Det er én ting jeg alltid poengterer på mine kurs: Gjør skikkelig jobb første gang. Jeg er veldig glad for at vi har fått spikret denne avtalen. Man kan aldri få nok kompetanse, sier Hofstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse