loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fagrådet for våtrom opplever en vanvittig økning i antall henvendelser. Så langt i år har de mottatt rundt 6000 skriftlige henvendelser. – Vi er stolte og glade, sier daglig leder i FFV, Cato Ove Karlsen. Foto: Rørfag

Stor pågang hos FFV

Jan Erik Røine / 2015-12-10 15:17:56

Håndverkere og takstmenn tar oftere kontakt med Fagrådet for våtrom. I år har de behandlet flere tusen henvendelser.

– Det er veldig morsomt å se at vi kan bidra og hjelpe bransjen om spørsmål rundt våtrom. Det er bare å fortsette å ta kontakt. Vi svarer alle, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Ove Karlsen i en pressemelding.

Så langt i år har FFV mottatt rundt 6000 skriftlige henvendelser. Det er ny rekord.

– Tidligere er det forbrukerne som har tatt mest kontakt, men nå er det den profesjonelle delen av markedet med håndverksbedrifter og takstmenn som har tatt over. Vi er glade for alle spørsmål. Det er viktig at alle som søker opplysninger får et kvalitativt godt svar. Bransjen har fått mer fokus på kompetanse og riktig informasjon. BVN-kompendiet blir flittig brukt rundt om. Det er vi veldig glade for, sier Karlsen.

Godt sluttresultat

FFV opplever at mange forbrukere ønsker å følge «boka».
– Mange er opptatt av å bruke godkjente og dyktige håndverkere. De fleste henvendelser fra forbrukeren omhandler oftest følge av skepsis til utført arbeid av håndverkeren, og om krav til dokumentasjon. Da henviser vi til FDV, forteller fagsjef Bjørn Grimsrud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse