loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
INN I FLOW:  Ansatte og ledelse i Stavanger Klima AS, daglig leder Øystein Frafjord helt til høyre, blir en del av Flow Group.
INN I FLOW:  Ansatte og ledelse i Stavanger Klima AS, daglig leder Øystein Frafjord helt til høyre, blir en del av Flow Group.

Stavanger Klima inn i Flow Group

/ 2018-05-30 14:03:51

Stavanger Klima AS blir 1. juni en del av Flow Group, med hovedansvar for fagområdet klimatjenester i Stavanger og omegn.

Stavanger Klima AS er et velrenommert firma, som ble etablert i 2003, og er en lokal leverandør av ventilasjon, inneklima, service og vedlikehold. Selskapet har 13 ansatte og omsatte for snaue 28 millioner kroner i 2017.

Passer strategien

– Selskapet har bred kompetanse innen industri-/næringsbygg, samt større boligkomplekser og passer prefekt inn i vår strategi for ekspansjon innen B2B-segmentet i Stavanger og omegn, sier Mads Meisingset, daglig leder i Flow Group Norge.

– Vi er meget godt fornøyd med å bli en del av Flow Group. Dette vil gi oss ytterligere kompetanse, styrke og muligheter til å ta større markedsandeler i vår region. Sammen med de andre Flow-selskapene vil det gi oss strategiske synergier som kommer både oss og våre kunder til gode, sier Øystein Frafjord, daglig leder i Stavanger Klima AS.

Ny hverdag

Frafjord mener markedet og kundene er i merkbar endring, og at selskapet som leverandør må tilpasse oss en ny hverdag med andre type virkemidler, samarbeidsformer og konkurransefortrinn enn tidligere.

– Derfor er Flow Group med sin strategi og sitt konsept en perfekt partner for oss, sier han.

Frafjord viser til at det å gå sammen i en landsdekkende gruppering av lokale aktører gir betydelige stordriftsfordeler, forenkler de administrative prosessene, reduserer risikoen for den enkelte virksomheten, øker konkurransekraften lokalt og nasjonalt, og forbedrer resultatene for den samlede forretningsdriften.

– Slik frigjøres også tid og ressurser til å bli enda bedre til det vi skal være best på: Å skape gode kundeopplevelser, konkluderer Øystein Frafjord.

Ikke mer i Stavanger

Flow Group opplyser at det ikke er aktuelt å ta inn flere klimaselskaper i Stavanger og omegn.

– All vår vekst i dette området innen klima skal skje gjennom Stavanger Klima AS, sier Mads Meisingset  i Flow Group Norge.

Ett svar til “Stavanger Klima inn i Flow Group”

  1. Cato andre hortman sier:

    Er en spennende tid vi er i møte 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse