loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Comfortkjeden deltok nylig på et todagers fagseminar i regi av Teknisk Forum på Hurdalssjøen. Her er bilde fra salen under et av foredragene.

Comfort startet året med fagseminar

Jan Erik Røine / 2016-02-01 12:59:31

Comfort-kjeden åpnet det nye året med et todagers fagseminar på Hurdalssjøen. Her fikk rørleggerne skreddersydd faglig påfyll om aktuelle temaer.

Fagseminaret ble arrangert av Teknisk Forum og satte fokus på aktuelle utfordringer i rørleggernes hverdag: Hvordan TEK 15 vil påvirke rørleggernes hverdag, fremtidens varmeavgivere, isolering, krav til tilbakeslag på vanninntaket og alternativer til boligventilasjon var noen av temaene som var oppe til diskusjon den første dagen.

– Bedriftene spesialiserer seg mer og mer innen ulike fagfelt, og deltakerne hadde derfor også mulighet til å melde seg på foredrag skreddersydd spesielt for dem, sier regionsjef i Comfort, Trond Mellem Hoel, i en pressemelding.

To grupper

Dag to delte ble deltakerne delt opp i to grupper. Noen valgte «varme» – hvor vannbehandling, prosjektering, igangkjøring av større varmepumper, innregulering av varmeanlegg og oppstart av energianlegg ble inngående forklart.

Andre fikk mer informasjon om sanitær, med fokus på bl.a. innbyggingssisterner, vannstoppventiler, dokumentasjon, sluk og fall.

Stort engasjement

– Det er moro å se deltakernes interesse for faget, og vi observerer dype diskusjoner til langt på natt. Det skaper samhold og tilknytning mellom bedriftene og ikke minst blir vi en trygg kjede å velge når vi faglig sett kan det vi driver med, sier Hoel.

Det blir ingen lang pause for kjedekontoret i Comfort før neste arrangement står på agendaen. I midten av februar starter Comfortmessen, et av de største samlingene i bransjen med allerede over 400 deltakere påmeldt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse