loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
På kurs: Thomas Jokerud, Tarjej Samuelsen og Dani Hverven i Varme og Bad - J&A Rosenlund.

Sparer tid med nettkurs i brannvern

Jan Erik Røine / 2016-10-12 08:50:10

Hos J&A Rosenlund i Modum får de ansatte tilbud om nettkurs i brannvern ved utførelse av varme arbeider. Det sparer dem for verdifull tid.

Sammen med nettkursleverandøren Munio og andre bransjeforeninger i BNL tilbyr Rørentreprenørene nettbaserte kurs for bransjen.

Ett av kurstilbudene er Brannvern ved utførelse av varme arbeider.

– Å gi gutta muligheten til å ta kurset på nett, sparer oss for en hel arbeidsdag tapt. Det er mye mer fleksibelt på tid, siden de kan ta pauser underveis eller gjøre det ferdig hjemme hvis det er mye å gjøre på jobb. Alternativet ville vært å sende dem bort en hel dag på brannstasjonen, sier Tarjej Samuelsen hos J&A Rosenlund i Modum.

Kursdeltagerne Thomas Jokerud og Dani Hverven er veldig fornøyd med tilbudet.

– Læringsutbyttet er kanskje enda bedre enn kurs på brannstasjonen. Her må man gjennom alt, og kan ta det i eget tempo. Jeg var på det første kurset på brannstasjonen, og dette var mye mer lærerrikt, forteller de.

Håper flere ser verdien i tilbudet

Nettkurstilbudet er fortsatt relativt nytt, og Oddgeir Tobiassen i Rørentreprenørene Norge håper flere oppdager og vil benytte seg av tilbudet fremover.

– Dette er en flott mulighet for våre bedrifter til å tilby sine ansatte mer fleksible kurstilbud. Som vi hører hos Rosenlund så er læringsutbyttet vel så stort som på de tradisjonelle kursarenaene, og vi håper flere bedrifter får øynene opp for fordelene ved nettkurs fremover, sier han.

Lysten på kurs? Her er en oversikt over aktuelle kurs (ekstern link)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse