loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
På PLASS: - Målet med messen er å møte kunder og leverandører og vise at vi ikke bare en grossist, men også en servicebedrift, sier VVS ansvarlig Ove Randow i Solar Norge.

- Viser at vi mener alvor

Jan Erik Røine / 2016-10-19 11:23:41

VVS-dagene: Den nye VVS-grossisten Solar er klar for å spise markedsandeler.

– Vi ønsker å vise bransjen at vi mener alvor når vi stiller opp på VVS-dagene, forteller Ove Randow, VVS ansvarlig i Solar Norge.

I juli ble de kjent at Solar går inn i grossistmarkedet i VVS-bransjen. Solar Norge er et sourcing- og serviceselskap med lang erfaring og fartstid i elektromarkedet. Nå satser de på VVS og har gitt ansvaret for oppbyggingen til Ove Randow.

– Vi gjør det bransjen har snakket om i 10 år. Vi belønner de rørleggere som evner å planlegge sine kjøp med nettopriser fra ledende leverandører. Vi leverer hele forpakninger og du kan beregne leveranse fra 3 – 6 dager, opplyser Randow til Rørfag.

Sunt å tenke nytt

Han mener det er behov for enda en grossist.

–  Det viser også responsen. Vi har hatt god vekst siden august. Også leverandørene mener det er bra med en ny kanal. Det meste i bransjen er bygget opp likt, det er bra at det kommer inn en som tenker litt nytt. Det er sunt, mener Randow.

Interessen fra leverandørene er ifølge Randow god. Wavin, Geberit, Armaturjonsson, Roth, Villeroy & Boch er blant de som er å finne hos Solar. Han håper å finne flere samarbeidspartner på årets messe.

Solar Norge er en del av Solar Group som ble grunnlagt i 1919 av Jacob Jørgensen i Danmark og har lang tradisjon og erfaring i å drive uavhengig elgrossistvirksomhet i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Nederland og på Færøyene. I Norge startet Solar opp som elektrogrossist i 2000, ved å kjøpe bedriften Siemens Elektroengros AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse