loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
INNTIL VIDERE: Styret i Comfort-Kjeden AS, her ved styreleder Kjetil Løften, har konstituert Siw Holter som administrerende direktør i selskapet.

Siw Holter konstituert i Comfort

Arne Kongsnes / 2016-08-24 13:02:54

Siw Holter er konstituert som ny administrerende direktør i Comfort-kjeden.

I forbindelse med Inger Nerdrums overgang til Heidenreich, har styret i Comfort-kjeden i dag konstituert markeds- og kommunikasjonssjef Siw Holter som administrerende direktør inntil ny leder er på plass.

Nyter stor tillit

– Vi er glade for at Siw Holter har takket ja til å ta ansvar i overgangsperioden. Hun har gjort en fremdragende jobb som markeds- og kommunikasjonssjef, og nyter tillit hos organisasjonen og medlemmene, sier styreleder Kjetil Løften.

Inger Nerdrum vil stå til Comfort-kjedens disposisjon frem til 30. november.

– Jeg ser frem til å lede organisasjonen i denne overgangsfasen. Vi har et kompetent kjedekontor og mange gode prosjekter som er igangsatt under Ingers ledelse. Særlig innen kompetanse, utvikling av ledere og å løfte rørleggeriet er det flere spennende prosesser jeg gleder meg til å videreføre, sier Siw Holter.

Rekrutteringsprosessen i gang

– Styret starter umiddelbart prosessen med å finne Inger Nerdrums etterfølger. Comfort-kjeden har gjort betydelige fremskritt de siste årene, ikke minst i å løfte kjernevirksomheten vår knyttet til rørleggerfaget. Stillingen som administrerende direktør er blant de aller mest spennende og utfordrende i bransjen. Vi er trygge på at vi finner en god leder som kan lede kjeden videre, sier styreleder Kjetil Løften.

Styret takker Inger Nerdrum for innsatsen hun har gjort for kjeden i løpet av sine nesten fire år i sjefstolen.

– Vi ønsker å takke Inger Nerdrum for en fremragende innsats. Kjeden har fått et løft på flere sentrale områder, særlig gjennom å styrke koblingen mellom rørleggervirksomheten og butikkdriften. Comfort-kjeden står sterkere enn noen gang, og har en lys fremtid, sier styreleder Kjetil Løften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse