loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Thomas Fransrud gleder seg til å jobbe for økt kvalitet i bransjen som Kompetanseutvikler i Skarland Press. (Foto: Synnøve Prytz Berset)

Fra Glava til media

Synnøve Prytz Berset / 2016-05-09 07:00:40

Skarland Press har ansatt Thomas Fransrud som kompetanseutvikler.

Fransrud skal lede og bidra med innholdsproduksjon i Kompetansebiblioteket.no, ha kundekontakt, holde foredrag og utvikling av konferanser og fagseminar.

Siden 2008 har Fransrud jobbet som salgsingeniør i Glava på avdelingen for teknisk isolering. Her har han hatt hovedansvar for kundegruppen innen ventilasjon, OEM (industri) og entreprenørbransjen innen passiv brannsikring, men har jobbet bredt innen hele VVS-bransjen totalt sett. Siden 2012 har han vært fagansvarlig ovenfor VVS-konsulenter.

Fransrud er godt fornøyd med å komme inn i teamet hos Skarland Press.

– Etter åtte spennende år i Glava er det moro å få nye utfordringer med en større bredde i faget. Jeg er svært ydmyk for den gode kompetansen som finnes i bransjen, og vil stå på for at vi sammen løfter kvaliteten til et felles beste, sier han.

Fransrud er utdannet maskiningeniør fra Høgskolen i Vestfold i 2000 med studiespesialisering innen Kulde og Energiteknikk, og videre utdannet innen bedriftsøkonomi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse