loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FELLES LEDELSE: Bravidas toppsjef Tore Bakke og regiondirektør Petter Storhaug i Bravida Midt-Norge. Bravida har nå samordnet ledelsen av Bravida og Oras landet rundt. (Foto: Bravida)
FELLES LEDELSE: Bravidas toppsjef Tore Bakke og regiondirektør Petter Storhaug i Bravida Midt-Norge. Bravida har nå samordnet ledelsen av Bravida og Oras landet rundt. (Foto: Bravida)

Samordner seg i Trøndelag

/ 2018-05-15 10:01:27

Den operasjonelle driften av Oras Trøndelag samordnes  med Bravida Midt-Norge. Regiondirektør Petter Storhaug vil heretter også lede Oras sin virksomhet i Trøndelag.

Overtagelsen innebærer ingen endringer i den legale strukturen. Oras er fortsatt et eget selskap, men den samlede virksomheten i Trondheim vil heretter operativt være underlagt en og samme leder.

Felles ledelse

– Ved inngangen til året ble de fleste distrikter og avdelinger i Oras operasjonelt samordnet med de geografiske regionene i Bravida. Fra samme tidspunkt ble også alle sentrale funksjoner i selskapene operasjonelt samordnet. Selv om det er to legale selskaper er det nå felles ledelse rundt om i landet. Oras Trøndelag har vært en egen region frem til nå, men nå gjør vi den samme samordningen i denne delen av landet. Vi ser at denne samordningen – sammen med felles systemer og samlokalisering – har gitt oss synergier og et forbedret tjenestetilbud til våre kunder i resten av landet, noe vi også forventer i Trøndelag, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge AS.

Sterk og økende etterspørsel

Bravida og Oras i Trondheim opplever sterk og økende etterspørsel etter sine tjenester, spesielt innen VVS og tverrfaglige leveranser.

– Etter kjøpet av Oras i mai 2017 har vi en samlet omsetning på cirka 700 millioner kroner i Trøndelag, hvorav om lag 300 millioner er innen VVS-faget. Med omtrent 500 ansatte har vi en veldig sterk posisjon innen alle de tekniske installasjonsfagene, og vi ser en økende interesse fra gamle og nye kunder. Blant prosjekter vi har fått kan nevnes Lysgården, et bygg for Kjeldsberg Eiendom, der vi leverer alle de tekniske fag, samt Nærbyen og Lilleby Triangel. Vår ordrereserve er rekordhøy, og våre fremtidsutsikter er gode, sier Petter Storhaug.

Samlokalisering og styrket fagmiljø

I begynnelsen av mai flyttet de ansatte i Oras Trøndelag inn i samme lokaler som virksomheten til Bravida i Trondheim.

Samlokaliseringen, sammen med felles ledelse i regionen, vil bidra til å knytte fagmiljøene enda tettere sammen og styrke tilbudet til kundene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse