loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Rørapp er utviklet for elektronisk håndtering av sjekklister, avviksmeldinger og andre rapportskjemaer for bruk på service og i større prosjekter. Foto: Jan Erik Røine.

RørNorge lanserer rørapp

Jan Erik Røine / 2016-05-24 06:00:23

Med Rørentreprenørenes nye app kan du redusere papirarbeidet og øke effektiviteten.

– Etter en utviklings- og testperiode på i underkant av ett år er appen til webSystemet endelig klar for lansering, forteller Oddgeir Tobiassen, direktør for kompetanse og utvikling i Rørentreprenørene Norge til Rørfag.

Tobiassen og konsulent Arne Mæle har jobbet lenge med å utvikle Rørentreprenørenes styringssystem webSystem. WebsSystem er et nettbasert kvalitetssikringssystem som inneholder en rekke viktige funksjoner for rørleggerbedrifter. Frem til nå har systemet kun vært tilgjengelig via PC, men nå er altså appen ferdig utviklet.

Lisensbasert

– Vi har kalt appen for «RØRAPP» og er utviklet for både IOS og Android og fungerer utmerket på både nettbrett og smarttelefoner.

Rørapp er utviklet for elektronisk håndtering av sjekklister, avviksmeldinger og andre rapportskjemaer for bruk på service og i større prosjekter. Den er beregnet for rørleggere, baser og andre i brukere som har behov for å kontrollere og dokumentere utførte arbeider.

Rorapp1

Alle bedrifter som bruker RørNorges webSystem vil kunne benytte seg av appen. Forutsetningen er at man kjøper lisenser. Bedriften selv oppretter brukere og fordeler lisensene internt i bedriften.

– Med appen kan formannen eller anleggslederen enkelt tildele aktuelle sjekklister, protokoller og rapportskjemaer til rørleggeren som er ute på oppdrag, forklarer Tobiassen.

Forenkler hverdagen

Etter utført oppdrag kan rørleggeren enkelt fylle ut nødvendig dokumentasjon i appen. Der kan han også notere eventuelle avvik, beskrive jobben som er utført og dokumentere med bilder. Når alt er utfylt sender man alt tilbake til prosjektet.

– Appen bidrar til en kraftig forenkling i forhold til å dokumentere alt på papir. Dette vil forenkle hverdagen, føre til mindre papirarbeid og gjennom det få en effektivisering av hele bedriften.

Rorapp2

Åtte rørleggerbedrifter har vært med å teste appen.

– Vi har fått tips underveis i utviklingen av appen og vi har forsøkt å gjøre den brukervennlig og godt tilpasset rørleggernes hverdag, sier Tobiassen.

Les mer om appen på RørNorges nettsider og i neste utgave av Rørfag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse