loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Nysignerte: F.v. Lasse Vold, Lars Petter Bredal-Kristiansen (begge Gjensidige Forsikring), administrerende direktør i RørNorge, Tor Backe og Are Skaar Nielsen, fagsjef for sanitærteknikk i Rør Norge. Foto: Jan Erik Røine.

RørNorge får ny forsikringspartner

Jan Erik Røine / 2016-01-11 07:00:25

Rørentreprenørene har inngått avtale med Gjensidige Forsikring som gjør at de nå kan tilby medlemsbedriftene rimelige og behovstilpassede forsikringsløsninger.

– Vi har samarbeidet godt med IF over mange år, men vi følte nå at tiden var moden for å få til en avtale med Gjensidige. Det er et stort forsikringsselskap med mye kompetanse som vi nå har inngått en gunstig og eksklusiv avtale med, sier administrerende direktør Tor Backe i Rørentreprenørene Norge.

Gjennom avtalen vil medlemsbedriftene til RørNorge få 20 prosent rabatt på skadeforsikringer, med unntak av ansvar. På ansvar vil det bli foretatt en individuell vurdering basert på minimum tre års skriftlig skadehistorikk.

Gjensidige interesser

Et av målene med avtalen er å fremme samarbeid og utveksle informasjon og kunnskap innenfor de områdene hvor RørNorge og Gjensidige har felles interesser – blant annet innen skadeforebygging.

– Vi legger opp til et tett samarbeid med Gjensidige innen kursing, kommunikasjon og andre aktiviteter. Både vi og Gjensidige jobber med analyse, statistikk og undersøkelser og vi kan bistå og hjelpe hverandre på mange områder. Slik sett mener vi at denne avtalen gagner både medlemmer og resten av bransjen i å bygge opp de organiserte rørleggerne, sier Backe.

Kurs i skadeforebygging

Partene er allerede i gang med å planlegge kurs, blant annet innen forebygging av vannskader. Bak dette står teknisk konsulent Ole Larmerud og soussjef i Gjensidige, Oddvar Stensrød.

Stensrød er kjent for mange i rørbransjen. Han er blant annet utdannet rørleggermester og var i mange år leder av Vannskadekontoret.

– Gjensidige har sterk kompetanse innen vårt fag. Vi har samarbeidet med Oddvar Stensrød og han er en dyktig fagmann, roser Backe. Gjensidige har også forventninger til samarbeidet med RørNorge.

– Forsikringsbransjen har sittet i flere tiår og sett på at vannskadeutbetalingene øker. Gjennom denne avtalen håper vi å få til et konstruktivt samarbeid rundt skadeforebygging som kan gagne Gjensidige og medlemmene av RørNorge, sier salgssjef i Gjensidige Forsikring, Lars Petter Bredal-Kristiansen.

Avtalen trådte i kraft 1. januar 2016

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse