loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
HOVEDFORFATTER: Rørhåndbokas hovedforfatter er Rørentreprenørenes egen Ole. H Larmerud.

Rørbransjens viktigste oppslagsverk

/ 2016-10-18 11:00:56

Rørhåndboka 2017 lanseres på VVS-dagene. Årets utgave har fått hele 27 nye fagblader i tillegg til mye oppdatert og revidert fagstoff.

Rørhåndboka er hele rørbransjens informasjons- og opplysningskanal. Den er et daglig brukt verktøy på linje med vannpumpetanga og batteridrillen. Fra den første spede utgaven for over 20 år siden har boka vokst til hele 780 sider.

Den nye utgaven lanseres i glasshallen under VVS-dagene.

Til daglig bruk

Her finnes tekniske opplysninger innen alle områder som rørleggeren befatter seg med. I tillegg er det kapitler for bedriftens interne gjøremål og omtale av generelle forhold som berører rørleggerne og ledelsen daglig.

Rørhåndboka eies av Rørentreprenørene Norge og hovedforfatter er Rørentreprenørenes egen Ole. H Larmerud.

Egen digitalversjon

Rårhåndboka utgis som papirbok og i en digital versjon. Den digitale versjonen inneholder i tillegg tidligere års versjoner tilbake til 2005, samt en nyttig e-bok om vannskader. Bokutgaven er kjekk å ha i servicebilen og på anlegget, men den digitale versjonen overtar mer og mer. Ikke minst på grunn av en oversiktlig søkefunksjon og aktive linker til leverandører og lovverk. Det er viktig å finne fort frem når stoffet er så omfattende, også for dem som ikke bruker rørleggerens stammespråk.

Boka selges ikke bare til rørleggere. Målgruppen omfatter også rådgivere, kommuner, byggherrer, driftspersonell og lærlinger. Opplaget har vist en jevn økning. Årlig selges det nå nærmere 8.000 utgaver, likt fordelt mellom papir- og digitalutgaven.

Alltid oppdatert

Hvert år kommer en revidert utgave med nytt stoff og endringer i det gamle. Takket være mange tilbakemeldinger fra brukerne, er Rørhåndboka til enhver tid oppdatert, både på faglige- og merkantile områder. Det legges vekt på å presentere stoffet på en konkret, oversiktlig og lettfattelig måte. Dette har i alle år vært bokas viktigste intensjon.

Flere opplysninger om boka finner du ved å besøke vvskunnskap.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse