loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GLAD SJEF: Truls Lystang i Grundfos Norge gleder seg over tidenes beste første kvartal i selskapet.

Rekordkvartal for Grundfos

/ 2017-04-18 08:30:51

Årets første kvartal er det beste noensinne for Grundfos Norge. Selskapet har god fremgang på alle områder.

– Det er gledelig å se at vi får betalt for de strategiske grep som er gjort og kommer tettere på kundene, sier Truls Lystang, administrerende direktør i Grundfos Norge.

Rekordhøy ordreinngang

Lystang ser en svært positiv utvikling: Vekst på 17 prosent i år sammenlignet med samme periode i fjor og rekordhøy ordreinngang. Aktivitetsnivået med kunder er høyt over hele landet, fra nord til sør.

Blandet 2016: Full fart inn i 2017

Selskapet har vært igjennom en stor omstrukturering de siste to årene og har gjennomført endringer innenfor områdene VVS, VA, industri, service og kundesupport.

– Kundene skal oppleve oss som den fremste partneren med de de beste løsningene og som gir tilbakemelding og hjelp når kundene trenger det, sier Lystang.

Lytter til kundene

– Vi verdsetter alle tilbakemeldinger fra kundene våre på oss som leverandør. Dette gir viktige føringer i vårt fremadrettede arbeid. Kundetilfredshetsundersøkelsen 2016 viste at vi er godt på vei fremover og at det er en økt tilfredshet blant våre kunder. Økt tilgjengelighet, bedre tilgang på selvhjelpsverktøy og kvalitet i alle ledd er fortsatt viktige områder vi skal ha fokus på.

Årets kundetilfredshetsundersøkelse er i gang og som i fjor vil alle deler av det selskapet jobbe aktivt med tilbakemeldingene fra kundene.

– Vi er selvfølgelig svært spente på tilbakemeldingene og takknemlige for det engasjementet kundene våre viser oss ved å delta i kundetilfredshetsundersøkelsen. Veien videre ser positiv ut både for markedene vi opererer i og oss som selskap. Vi ser frem til alle møtepunkter med kunder og kontakter i tiden fremover, sier Grundfos-sjefen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse