loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Porsgrund inspirert av vinteren

Jan Erik Røine / 2016-02-01 12:10:48

Den nye baderomserien Porsgrund Glow er designet for alle livets faser.

Smarte og gjennomtenkte detaljer i kombinasjon med klassisk porselen i rene linjer. Det er stikkordene for den nye serien Porsgrund Glow. Målgruppen er den travle familien, med sans for klassisk design og gode løsninger.

– Vi har store forventninger til Porsgrund Glow. Det er en utrolig gjennomarbeidet og innovativ serie, som passer for folk i alle livets faser, sier Arne Håkon Burdal, administrerende direktør i Porsgrund i en pressemelding.

Porsgrund Glow Rimfree toalettet er et eksempel på funksjonelle elementer. Den patenterte teknikken med åpen spylekant leder vannet dit det skal uten sprut, og gjør samtidig toalettet enkelt å rengjøre.

Porsgrund Glow møbler

De ferdig monterte baderomskapene er produsert i fuktavvisende MDF (P3), og leveres i fire størrelser. Basismøblene kommer i fire farger; hvit, eik, blå og egenvalgt NCS-farge.

– Porsgrund Glow er en serie vi har jobbet lenge med, og fordi det er blitt lagt stor vekt på design og funksjonalitet har den et kjempepotensial i det norske markedet. Med Porsgrund Glow treffer vi bredt. Dette er midt i blinken for forbrukerne, og ikke minst forhandlerne våre, sier Burdal.

Inspirert av vinteren

Porsgrund Glow er designet av Scott Derbyshire, som har hentet inspirasjonen fra snødekte landskap. Snø skaper nydelige skulpturelle linjer, og formene i det hvite porselenet gjenskaper dette vinterlandskapet. Servantene i serien er for eksempel elegante og strømlinjeformet, med dyp kum og god krankant. Møbelservanten har dessuten Smart-overflate for enkelt renhold, heter det i pressmeldingen fra Porsgrund.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse