loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
- Kranen kan vris 360 grader, derav logoen 365 ° form og funksjon, sier markedssjef i Oras, Terese Lunde, om den nye kranen deres Oras Signa. (Foto: Synnøve Prytz Berset)

Oras-kran forener form og funksjon

Synnøve Prytz Berset / 2016-03-29 08:13:12

– Oras Signa er signaturprosjektet vårt.

For en stund tilbake kjøpte Oras opp Hansa, en av Tysklands ledende produsenter av sanitærarmaturer. Kranen Oras Signa er det første felles produktet til Oras og Hansa, samtidig lanseres også en rekke dusjvarianter i samme serie.

– Oras Signa er signaturprosjektet vårt. Det viser hvor godt de to selskapene utfyller hverandre, sier markedssjef i Oras, Terese Lunde.

Hansa er kjent for design, imens Oras har lagt spesiell vekt på teknologi og brukervennlighet.

– Og det er kombinasjonen av disse to som skal bli det nye fottrykket vårt, sier Lunde.

Skulptur

Designen av denne kranen er helt klart noe utenom det vanlige. Den er inspirert av økologi og utformet som en skulptur som får et nytt uttrykk hver gang du dreier på kranen. Det er designbyrået Noah som har stått for designen av kranen som allerede har vunnet German Design Award.

– Kranen kan vris 360 grader, derav logoen 365 ° form og funksjon. Det er 365 dager i året kranen gir deg form og funksjon. Den er litt dyp, sier Lunde og smiler.

For det er kanskje dette som skiller kranen fra mengden, at den skiller seg ut både i form og funksjon. Oras Signa har mange nye funksjoner og kommer i tre varianter: En med svingbar tut og ett-greps hendel, en annen med svingbar og uttrekkbar tut og ett-greps hendel og en hybridmodell som har alt det ovenfornevnte samt berøringsfri sensor på siden.

Oras Signa

Falt for det praktiske

– Oras Signa har mer rekkevidde, flere muligheter og bruksområder. Du kan for eksempel kjapt vaske hår eller andre kroppsdeler om du ikke har tid til en dusj. Og den er superpraktisk om du har barn, sier Lunde og understreker også hygieneaspektet ved den berøringsfrie varianten.

– Dette er mer og mer på vei inn i privatmarkedet, sier Lunde, som tror forbrukerne kommer til å like de brukervennlige funksjonene til Oras Signa.

– Det jeg falt for med krana er det praktiske med den.

Kan forhåndsstille temperatur

I hybridversjonen kan man forhåndsstille temperaturen, dermed får man fortere temperert vann enn en standard berøringsfri kran.

– Men det vil ellers være velkjent Oras-teknologi, noe som er greit for rørleggeren som skal installere, avslutter Lunde.

Oras Signa kommer til å være salgsklar omkring månedsskiftet april-mai.

Dette er Oras Signa:

Les mer om Oras!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse