loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BENYTT SJANSEN: Eli Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene oppfordrer rørleggerne som satser i varmedmarkedet til å melde seg på Varmekonferansen 29. og 30. mars.

– Spiss kompetansen i varmemarkedet

/ 2017-03-20 15:22:59

Eli Heyerdahl Eide i RørNorge er ikke i tvil om rørleggerne må ta turen til Varmepumpekonferansen 2017 for å spisse kompetansen.

29. og 30. mars arrangeres Varmepumpekonferansen 2017 på Fornebu. Konferansen arrangeres av Norsk Varmepumpeforening, Rørentreprenørene Norge og Grønn Byggallianse.

Utvider konferansen: Vil også nå eiendomsselskaper og byggforvaltere

Viktig for rørleggere

I år som i fjor, har Rørentreprenørene Norge vært aktivt med for å skreddersy et opplegg som er relevant for rørleggerbedrifter som satser i varmemarkedet.

Eli Heyerdahl Eide, fagsjef for energi og miljø i Rørentreprenørene Norge, er ikke i tvil om at flere rørleggere burde ta turen til Fornebu disse dagene.

– Vi har lenge ønsket at bransjen satser mer på å spisse kompetansen på varmeanlegg. Vi har ikke råd til at noen prøver og feiler her, så varmepumpekonferansen 2017 er viktig for å henge med i utviklingen, fortsetter hun.

Tematikk som berører krav til oppvarmingsløsninger i fremtidens bygg, og ikke minst hva som påvirker varmepumpemarkedet i Norge, mener hun er meget aktuelle for rørleggerbedrifter.

– Med nye energiregler må vi i mye større grad tilpasse de anleggene vi bygger til det enkelte bygget de skal fungere i. For å kommunisere de gode løsningene til kundene, må du kunne mer enn å skru, sier hun.– Dimensjonering og argumentasjon for gode varmepumpeløsninger tror vi vil være avgjørende for å kapre varmekunder fremover, utdyper Eide.

Mye å hente

Elektropluss er ett av flere rørleggerfirmaer som satser hardt i varmemarkedet. De er ikke i tvil om at konferansen er relevant for rørleggere som driver med eller vurderer å starte med varmepumpeinstallasjon.

– Vi synes det er viktig å delta fordi det er et samlingspunkt for bransjen. Du får mye nyttig informasjon, samtidig som du treffer mange med felles mål og ideer. Rørleggere som har reelle planer om å virkelig satse innenfor fornybar energi har absolutt noe å hente på denne konferansen, sier daglig leder Halvor Lankaas i Elektropluss til Rørentreprenørenes hjemmeside.

Forplikter å være proff

Dette er Heyerdahl Eide helt enig i. Hun mener at første bud for å være en seriøs leverandør av varmepumpeløsninger er å holde seg oppdatert, og håper å hilse på mange representanter fra medlemsbedriftene på konferansen i slutten av mars.

Det gjør også Rolf Iver Mytting Hagemoen, leder i Norsk Varmepumpeforening:

– Vi håper på rørleggerrekord under konferansen i år.

Oljeutfasingen: Kappløp med tiden for varmerørleggerne

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse