loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Oppkjøp: Kesko, som også eier Byggmakker, blir de nye eierne til Onninnen, her representert ved administrerende direktør Endre Espeseth. Foto: Onninen.

Onninen får nye eiere

Jan Erik Røine / 2016-01-13 07:41:42

Kesko kjøper Onninen Oy.

– Eierskapet til Onninen er nå overført fra ett dyktig og tradisjonelt finsk selskap til et annet. Sammen vil Onninen og Kesko være i stand til å skape noe helt nytt. Verden er stadig i forandring, og jeg tror at denne transaksjonen vil sikre en lys fremtid for Onninen, sier Maarit Toivanen-Koivisto, leder av styret i Onvest Oy i en pressemelding.

Onninen har lang historie som et familieeid selskap. Alfred Onninen grunnla selskapet i 1913, i Turku, Finland.

– Jeg representerer fjerde generasjon av familien i vår virksomhet. Beslutningen om å selge selskapet var ikke lett. Det var viktig for oss at den nye eieren, Kesko, er et anerkjent finsk selskapet, sier Toivanen-Koivisto.

– Engasjert eier

Onvest Gruppen inkluderer også Are OY, som tilbyr omfattende facility management løsninger for kontor- og næringslokaler. Onninen og Are har vært organisert som separate virksomheter og avtalen har ingen effekt på Are.

– Onvest er en engasjert eier og vi vil fortsette å investere og ansette i Finland, forsikrer Toivanen-Koivisto.

Gjennomføringen av oppkjøpet er betinget godkjennelse av finske myndigheter. Oppkjøpet forventes å være ferdig i løpet av første halvår 2016. Onninen og Kesko vil fortsette som separate og uavhengige selskaper, og dette vil ikke ha noen synlig innvirkning på kundene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse