loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Nytt leilighet- og næringsbygg på Carl Berner Torg

Næringsarealer og 111 leiligheter

Jan Erik Røine / 2018-11-30 14:07:45

På oppdrag fra Peab Eiendomsutvikling AS oppfører Peab AS 111 leiligheter i tre bygg over to etasjer med parkeringskjeller og næringsarealer. FLOW Meisinget VVS er kontrahert for leveranse av sanitær, varme, kjøling og sprinkleranlegg.

Prosjektet er lokalisert midt i smultringen på Carl Berners plass i Oslo. Et gammelt industrikvartal er designet om til leiligheter og en ny samlingsplass for bydelen med dagligvare, spesialforretninger, kafe og mye mer, noe som vil gi bydelen et realt ansiktsløft. Prosjektet er et av de første norske boligprosjektene som BREEAM-sertifiseres, noe som betyr at prosjektet har dokumentert miljøprestasjon innenfor flere kategorier. BREEAMS mål er økt kvalitet og miljøstandard utover myndighetenes minimumskrav.

– FLOW Meisingset VVS fattet raskt interesse for prosjektet med klare likhetstrekk til pågående Munch Brygge i Bjørvika, og med muligheter for å bygge relasjoner til en ny og spennende kunde som Peab. Peab har lenge vært en veletablert aktør innen boligbygging, og passer sånn sett godt inn i vår kundeportefølje med tanke på vår strategiske satsning på større boligprosjekter. Vi er også i dialog om flere samarbeidsmuligheter i tiden fremover, sier Joakim Arnesen, salgs- og markedsansvarlig i FLOW Meisingset VVS.

FLOW Meisingset VVS har et spesielt fokus mot forbedring av prosess og effektivitet, i tillegg ble de ISO 9001:2015 sertifisert på slutten av fjoråret. Ved implementering av ISO 9001, jobber vi målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. Alt fra ressurs og produksjonsplan til logistikk og kvalitetsplan utvikles og etterleves med tanke på ett formål; effektiv og lønnsom produksjon.

– FLOW Meisingset VVS vant frem i konkurransen mye på bakgrunn av godt presenterte løsninger, høyt fokus på proaktiv deltakelse i fremdrift og taktplanlegging samt produksjonseffektive løsninger til prosjektets beste. Vi føler det er verdt å gi nye leverandører en sjanse når de presenterer ideer og målsetninger som harmonerer godt med Peabs strategi for gjennomføring av miljø og kvalitetsmessig lønnsomme boligprosjekter, avslutter prosjektleder Anton Salvesen i Peab AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse