loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
DAGLIG LEDER: Mads Meisingset leder det nye konsernet Flow Group.

Samler kreftene i nytt konsern

/ 2017-01-04 16:36:14

Flere VVS- og elektrovirksomheter slår seg sammen til Flow Group. Forventet omsetning 2017: 500 millioner kroner.

Initiativtakerne er Bjørgvin VVS AS i Bergen, Th. Bredesen Eftf. Rørleggerfirma AS i Arendal, VVS Fridén AS i Trondheim, Midt-Norge VVS AS i Trondheim, Vegard Meisingset AS i Bærum og Best Elektro i Trondheim.

– Vi påtar oss både små og store oppdrag for bedriftskunder i hele landet, fra mindre enkeltprosjekter til større, komplekse og ressurskrevende totaltekniske entrepriser og komplette rammeavtaler,” sier Flow Groups daglige leder Mads Meisingset.

Solid og lang erfaring

Meisingset mener konsernet som vil Norge nordover til Trondheim vil bli blant landets ledende selskaper innen installasjon, drift, vedlikehold og rehabilitering av teknisk infrastruktur for B2B-segmentet.

– Alle selskapene har lang og solid erfaring med utfordrende prosjekter for bedriftsmarkedet i sine respektive geografiske områder, sier han.

Møter endret marked

Begrunnelsen for etableringen er denne:

– Flow Group er etablert for å møte de endrede markedsforhold og morgendagens utfordringer med en robust, ressurssterk og offensiv konsernstruktur.

Flere på vei inn

Det nye landsdekkende konsernet er formelt operativt fra 1. januar 2017. Konsernet har i dag rundt 150 ansatte og en forventet omsetning i 2017 på rundt 500 millioner kroner.

– Forventet omsetning inkluderer nye selskaper innen VVS, elektro og ventilasjon som skal fusjoneres inn i konsernet i løpet av de neste månedene.

Største eier i det nye konsernet er styreleder Ketil Mikalsen med 22,52 prosent av aksjene. Daglig leder er indirekte nest største aksjonær med 21,17 prosent gjennom selskapet Meisingset Eiendomsselskap AS, som eies i sin helhet av Mads Meisingset.

Nye navn

Etableringen innebærer og nye navn for selskapene:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse