loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GOD STEMNING: – Svært gledelig med eletakerrekord, sier fagsjef Bjørn Grimsrud og daglig leder Cato Karlsen i Fagrådet for våtrom. /Foto: Monica Krogstad)

Ny rekord for Våtromsdagene

Arne Kongsnes / 2016-09-01 13:40:22

145 påmeldte deltakere til neste ukes Våtromsdager er ny rekord.

I neste uke rykker våtromsinteresserte inn på Kolbotn. Blant de 145 deltakerne er 85 fra Godkjente våtromsbedrifter.

Traff med tema

Temaet «Rehabilitering av våtrom fra A til Å» har falt i smak.

– Det er svært gledelig at så mange ser seg tjent med å delta på årets konferanse. Spesielt gledelig er det å registrere at så mange Godkjente våtromsbedrifter kommer. Jeg tror mange finner årets tema nyttig og interessant, sier daglig leder Cato Karlsen i Fagrådet for våtrom.

Mange forelesere

Våtromsdagene arrangeres 8. og 9. september på Hotell Mastemyr utenfor Oslo. Årets konferanse er den sjuende i rekken. I tillegg til 11 forelesere vil det også være fokus på det sosiale.

– Dette er det eneste arrangementet hvor våtromsbransjen møtes og utveksler erfaringer ut i de små timer.  Det er gull verdt, sier fagsjef Bjørn Grimsrud i Fagrådet for våtrom.

En egen programkomite bestående av folk fra ulike deler av bransjen har siden i våres jobbet med teamene til konferanse.

– Fagrådet opplever en økende interesse fra håndverkere og forbrukere om kurs og kompetansetiltak. Mange ser seg nå tjent med å sikre kompetanse for å levere riktig jobb første gangen, sier Cato Karlsen.

Rehabilitering er utfordrende

Hovedtemaet er «Rehabilitering av våtrom fra A til Å» med følgende emner:

  • Mugg/sopp/råte
  • Når gjelder TEK?,
  • Prosjektere?
  • Fall storformat
  • Tilsyn med produktdokumentasjon
  • Siv.ing. i våtrom?
  • DIBK vs kommunen

– Vi er heldige som har fått på plass meget dyktige forelesere. Personlig tror jeg mange vil være veldig interessert i temaene knyttet til fall storformat fliser, tilsyn med produktdokumentasjon og hvordan tilpasse gamle bad til dagens krav. Når vi ser på bredden av ulike metoder, materialer og løsninger som er brukt opp igjennom årene for både eneboliger og blokker – er det naturlig at rehabilitering alltid vil by på utfordringer, sier fagsjef i Fagrådet for våtrom, Bjørn Grimsrud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse