loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Prosjektansvarlig for bransjerettet bedriftshelsetjeneste (BHT), Bjørn Hellum og direktør i Rørentreprenørene Tor Backe er sikre på at den nye BHT-ordningen vil både lette og styrke HMS i medlemsbedriftene. Foto: Randi H Nodeland, Rørentreprenørene Norge.

Ny BHT-ordning forenkler HMS-arbeidet

Jan Erik Røine / 2016-02-22 12:32:22

– Vi går med stormskritt inn i den digitale verden, og det er viktig at man også legger seg på den linjen når det gjelder bransjerettet bedriftshelsetjeneste.

Det sier prosjektansvarlig i Connector forsikring Bjørn Hellum til Rørentreprenørene Norge.

I september 2015 vedtok styret i Rørentreprenørene Norge å inngå avtale med HMS Norge AS for å tilby medlemsbedriftene en bransjerettet bedriftshelsetjeneste.

– Gjennom denne tjenesten vil bedriftene få presentert en helt ny form for gjennomføring av det arbeidet som en BHT etter loven er pålagt, sier direktør i Rørentreprenørene Norge, Tor Backe.

– Vi måtte også fornye tjenesten og gjøre den mer bransjetilpasset. Det er ikke gitt at alle bransjer bør ha de samme spørsmålene, sier Hellum.

Løsningen er rimeligere enn den bedriftshelsetjenesten mange bedrifter i dag bruker, og det rapporteres stadig inn at mange av bedriftene heller ikke bruker sine nåværende bedriftshelsetjenesteavtaler, skriver Rørentreprenørene Norge.

– Vi har flere grupperinger som jobber sammen om dette her, og HMS Norge er en av disse. Vi lager webinarer sammen med dem, legger ut og sender ut info når nye webinar er i anmarsj. Disse omhandler relevante tema som en arbeidsgiver står overfor, forteller Hellum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse