loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VELDIG FORNØYD: Administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening i dialog med Brødrene Dahls Berit Heggeli under VVS-dagene 2016. Foto: NRF

Kjempefornøyd med VVS-dagene

/ 2016-10-28 14:19:11

– Vi er kjempefornøyd. Årets utgave av VVS-dagene ble langt bedre enn 2014-utgaven, sier Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF).

NRF stilte på VVS-dagene med tydelig oppgraderte løsninger til glede for både leverandører, rørleggere og grossister. NRF Databasen og App ble testet og utprøvd av mange besøkende på standen.

Jevnt kjør hele tiden

– Vi er kjempefornøyd, det har vært godt med besøk på standen gjennom alle tre dagene. Årets utgave av VVS-dagene ble langt bedre enn 2014-utgaven. Det har vært jevnt kjør hele tiden, og vi hadde knapt et øyeblikk uten besøkende, forteller administrerende direktør Terje Røising i NRF.

Videreutviklet database

NRF presenterte en videreutviklet versjon av NRF Databasen med app:

– Det var full fart med demonstrasjoner. Samspillet mellom App og NRF Databasen sto i fokus. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger. Det var stor interesse for våre løsninger basert på NRF-numrene satt i system via NRF Databasen og app, understreker Røising.

Ros til arrangørene

Han roser arrangøren VVS-foreningen for en godt sammenskrudd messe.

LES MER: Besøksrekord for VVS-dagene

– VVS-dagene ga et solid inntrykk. Forhåndsomtalene av selve messen og utstillerne var god, positiv og korrekt. Det var profesjonell fremsnakking av VVS-dagene, og jeg har stor forståelse for bakgrunnen til at det ble rekord i antall besøkende.

Røising kommenterer videre at det er svært sannsynlig at Norske Rørgrossisters Forening vil være på plass når VVS-dagene 2018 arrangeres.

NRF eies av de fire store grossistene Ahlsell, Heidenreich, Brødrene Dahl og Onninen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse