loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VISER SEG FRAM: Både NRF Databasen og den synkroniserte appen er kraftig oppdatert og presenteres under VVS-dagene, forteller daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening. Her sammen med teknisk sjef Morten Svensen og databaseoperatør Iren Bjerklund i NRF.

NRF digitaliserer rørbransjen

/ 2016-08-25 15:25:19

NRF presenterer rørbransjens nye og automatiserte løsninger under VVS-dagene 19. – 21. oktober.

VVS-DAGENE: – Med dette tar vi skrittet fullt ut for å digitalisere rørbransjen, sier daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF).

NRF har stand D 06-30. Der kan du se og teste mulighetene NRF Databasen gir både for leverandører og rørleggere.  På standen til NRF står naturlig nok NRF Databasen i fokus. Den kommer i ny drakt med mange nye funksjoner.

– Dette er nå et enda bedre verktøy for rørleggerbedriftene, spesielt fagfolkene ute i felt vil oppleve høyere brukervennlighet og nye muligheter for dokumentering av jobben, forklarer Røising.

Høy nytteverdi

NRF Databasen, med sine rundt 210.000 aktive produkter, er tilpasset egenskaper og egenskapssøk basert på de internasjonale egenskapsmodellene ETIM og IFD.

I tillegg kan man elektronisk samkjøre data om kjøp man gjør hos grossist.

Bransjens egen database

NRF Databasen har vært dominerende gjennom en årrekke, lanseringen av appen har forsterket dette. I dag er det godt over 8.000 unike brukere av NRF Databasen, og appen følger på med vel 2.500 unike brukere pr. måned.

– Veksten øker jevnt og godt, bransjens egen varedatabase er populær, understreker Røising.

For proffene

– Vi har lagt ned mye arbeid i oppdateringen for å gi den norske rørbransjen et moderne og fremtidsrettet verktøy. Vi tilbyr bransjetilpassede løsninger, en solid database og app som hjelper proffene til å gjøre både en god jobb og dokumentere dette overfor kundene, opplyser Røising.

Fakta om databasen

  • Kvalitet, effektivitet og lønnsomhet er stikkord for de moderne verktøy som Norske Rørgrossisters Forening (NRF) gir leverandører og rørleggere.
  • NRFs webportal og App er de originale løsningene for VVS/VA og oppdateres daglig for å gi de mange tusen profesjonelle brukerne i bransjen et solid og tilgjengelig verktøy som styrker dokumentasjonen, forenkler arbeidsdagen og garanterer vareflyten.
  • Dette er det beste og mest brukte verktøyet på markedet for identifisering og valg av produkter og for å dokumentere jobben som gjøres.
  • NRF eies av de fire store grossistene Ahlsell, Heidenreich, Brødrene Dahl og Onninen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse