loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ØKT NYTTEVERDI: – Vi tok en stor investering og ser at det var riktig å bruke et par millioner på en bedre brukeropplevelse og høyere nytteverdi for NRF Databasen, sier administrerende direktør Terje Røising i NRF.

NRF Databasen holder teten

/ 2016-12-14 15:43:16

NRF Databasen befester sin lederposisjon som leverandør av vareinformasjon og dokumentasjon til bransjens aktører. Den nye versjonen er nå lansert. 

5. desember ble den nye versjonen lansert og tilbakemeldingene fra brukerne er positive.

 – Alt av funksjoner skjer hurtigere, designet er svært brukervennlig og oversikten er god. Etter vel en ukes drift kan vi med stor glede slå fast at vi har nådd målet om å gi leverandørene, brukerne og grossistene en topp moderne varadatabase som sørger for både vareinformasjon og dokumentasjon til bransjens mange viktige aktører, sier administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF).

NRF eies av de fire store grossistene Ahlsell, Heidenreich, Brødrene Dahl og Onninen.

Enklere og mer effektiv

To vesentlige oppgraderinger trekkes frem. NRF Databasen er nå tilrettelagt for elektronisk overføring av data både inn og ut fra leverandører – og til og fra rørentreprenører.

– Det er betydelig lettere å melde inn produkter og gjøre endringer. Arbeidet er og oppleves lettere for alle brukergruppene, forklarer Terje Røising.

Satset 2 millioner

Oppdatering av avanserte datasystemer krever en betydelig investering. NRF har brukt to millioner kroner i denne omgang, det vil være en kontinuerlig prosess å ligge i forkant.

– Vi investerte også millioner for tre år siden, og vil fortsette å bruke det som er nødvendig for å beholde lederposisjonen. Alle inntekter pløyes tilbake i drift og utvikling av varedatabasen for å sikre at leverandørenes informasjon i databasen gjøres best mulig tilgjengelig i hele verdikjeden.

Mange brukere

NRF Databasen har over 10.000 unike månedlige brukere og høy daglig aktivitet. I dag setter også 400 leverandører setter sin lit til NRF Databasen.

– Dette er et tall som i likhet med antall rørleggere og andre brukere øker fra dag til dag.

Teknisk sjef Morten Svensen legger til at et kursprogram er allerede lansert for alle dem som vil bli superbrukere på NRF Databasen. Kursene arrangeres fortløpende i lokalene til NRF på Fyrstikktorget i Oslo.

Du kan melde deg på superbrukerkurs her.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse