loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
May Flisen Dimmen og Mariann Bergo Vattøy gleder seg til å ta i bruk nye interaktive salgssystemet.

Norges første interaktive baderomsbutikk

Jan Erik Røine / 2016-02-18 07:16:38

Vindmølla er kjennetegnet deres. Innovasjon og nytenkning en del av hverdagen. Gjengen i Rørservice i Ulsteinvik i Saunesmarka oser av stolthet, og imponerer igjen. Idag inviterer de til nyåpning, og byr opp til en unik opplevelse.

– Endelig er vi i mål, sier daglig leder, Frode Gjerde. Flere har nok lurt på hva Rørservice Ulsteinvik egentlig driver med. Har de åpent? Er det butikk? Selger de baderom?

– JA, til alt. Men vi ligner ikke lenger den tradisjonelle butikken. Vi er unike, som den eneste interaktive baderombutikken i Norge, forteller Gjerde i en pressemelding.

Interaktivt salgsystem

Rørservice Ulsteinvik gleder seg til å vise gamle og nye kunder sitt nye interaktive salgsystem. Butikken er ikke lenger overfylt av utstillingsmodeller, produkter og kataloger. Alt til badet og inspirasjon fra ulike leverandører får du nå presentert via nettbrett og TV-skjerm.

– Her skal du føle deg hjemme, forteller Frode. Sett deg i godstolen foran TV-skjermen vår, nyt en kopp kaffe, og bli inspirert av vår kompetanse og erfaring til å forme drømmebadet ditt, smiler han.

Går du innom butikken i Brendehaugen 9, forstår du hva Frode snakker om. Det første du møter er en moderne dusj som henger ned fra taket, formet som en lampe med lys inni. Dusjstrålene treffer store og små steiner, hentet fra der det hele startet i 1972 – Gjerdsvika. Du drømmer deg vekk i et flott bilde fra samme sted. En vennlig stemme tar i mot deg og følger deg videre til godstolen. Tanker og erfaringer blir delt, og kanskje blir drømmen om et nytt bad fort en realitet. Du får en opplevelse uten det vanlige, og en trygghet om at du er på rett sted.

Innovasjon

Det at nettopp Rørservice Ulsteinvik står bak denne unike nyvinningen er kanskje ikke overraskende. Frode er svært opptatt av innovasjon, nyskapning og utvikling. I tillegg har han alltid hatt et brennende ønske om å få vise alle varene som er tilgjengelig i VVS-markedet på en enkel og oversiktlig måte. Dette er grunnen til at det nettopp er Frode og Rørservice Ulsteinvik som nå blir den første VVS-butikken i Norge som selger varer via nettbrett og TV.

– Jeg er leder i et maritimt miljø hvor innovasjon er et fokusområde. Det er klart at denne skaperkraften er smittsom. Å være en del av et slikt miljø har gitt meg lysten til å utvikle noe i min egen bransje, sier Frode.

Han legger ikke skjul på at prosessen med kjøp av bad kan være langvarig og kronglete, og for mange vanskelig og frustrerende.

– Dette ønsket jeg å finne en løsning på. Samtidig var det ikke naturlig for oss å fylle de nye lokalene med produkter som blir utdatert etter en stund. Jeg vil gjøre det enkelt for kunden å orientere seg i et bredt spekter av muligheter, samt gi en kjøpsopplevelse utenom det vanlige. Nå skjer alt virtuelt, og vi kan sammen med kunden prøve og feile helt til en blir lykkelig fornøyd med både innredning, toalett, dusj, fliser, fargevalg etc. Alt med bare et touch på nettbrettet, forteller Frode stolt.

Tverrfaglig kompetanse

Investeringsselskapet Gjerde Invest AS eier både Rørservice Ulsteinvik AS og Ø. Uri & Sønn AS i Sykkylven, som begge er en del av Bademiljø-kjeden. Totalt er de omtrent 50 ansatte, og dermed den største rørleggerbedriften i Møre og Romsdal.

– Dette gleder meg. Vi har en tverrfaglig kompetanse, hvor hver og en ansatt er like viktig. Vi kan bidra med alt fra renovering til ferdig baderom i det private, til de største prosjektene i proffmarkedet, sier Gjerde.

Frode er stolt over det grunnlaget faren, Palmar Gjerde, har lagt ned gjennom alle sine år i Rørservice Ulsteinvik. – Det har gitt oss rom til å kunne utvikle oss videre og blant annet satse på den interaktive løsningen, sier han. Rørservice Ulsteinvik er pilotbutikk på dette prosjektet, men Frode ser ikke bort fra at andre baderombutikker etter hvert vil ta i bruk systemet.

Åpningshelg

Etter flere år med planlegging og tilrettelegging er Rørservice Ulsteinvik endelig klare til å vise fram sitt interaktive butikksystem. I dag åpner de offisielt dørene og gleder seg til å vise deg rundt.

– Ja, torsdag, fredag og lørdag skjer det. Alle er hjertelig velkomne, både de som har tanker om nytt bad, og de som bare vil se hvordan vi har fått det. Vi har til og med en egen nettbrettavdeling for barna, slik at foreldrene får ro til å se seg rundt. Målet vårt er at kunden skal gå herfra med et smil om munnen, og tenke Oj, for en god service, for en opplevelse, her vil jeg handle, avslutter Frode Gjerde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse