loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
40 ÅRS ERFARING: Global Concept Mitco AS bygger på mer enn 40 års erfaring innen fagområdet industriell vannbehandling. I dag dekker selskapet alle typer systemer hvor vann er en del av prosessen. (Foto: Eivind Røhne v/ Beyond the ice)
40 ÅRS ERFARING: Global Concept Mitco AS bygger på mer enn 40 års erfaring innen fagområdet industriell vannbehandling. I dag dekker selskapet alle typer systemer hvor vann er en del av prosessen. (Foto: Eivind Røhne v/ Beyond the ice)

Kurser kundene under VVS-dagene

/ 2018-10-02 10:11:00

Global Concept Mitco AS kommer til VVS-dagene med høye ambisjoner og seks ulike kurs for kundene innenfor sitt ekspertområde – industriell vannbehandling.

– Vi har store forventninger i år og har som mål å gjøre deltagelsen i år til den beste vi har hatt. Budsjettet er økt betraktelig og vi har lagt mye tid i planlegging og nytenking. Engasjementet blant de ansatte er stort fordi vi har lagt ned mye arbeid i å involvere de i hele prosessen, sier utstillingsansvarlig Connie Jacobsen i Mitco AS.

Knytter nye bånd

Selskapet har deltatt hver gang siden 2006 og kommer også denne gangen til Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk på Norges Varemesse 17. – 19. oktober.

– Vi ser et stort potensial i VVS-dagene. Vi møter mange eksisterende kunder og samarbeidspartnere og ikke minst knytter vi nye bånd. VVS-dagene er også en god plattform for å utvikle våre ansatte og ikke minst et bra sted å vise fram hvem vi er og hva vi driver med, forklarer Connie Jacobsen.

LES MER: Her er flere utstillere som kommer til VVS-dagene 19.-21. oktober

Satser på kursing

Mitco skal som de fleste utstillere vise fram produktene sine, men det er ikke det viktigste:

– Vi kommer til å ha mest fokus på å snakke med de som er på messen. Vi kjører seks forskjellige gratiskurs innenfor vannbehandling og legionella i messehallen. Disse er skreddersydde for de målgruppene som er mest aktuelle for oss. Ikke minst kjører vi egne kurs for alle studentene, de er jo tross alt våre fremtidige kunder og samarbeidspartnere, sier Jacobsen.

Hun gleder seg til å vise fram standen med lyssatt vann i bevegelse som blikkfang. I tillegg blir det daglige konkurranser på standen.

Knallstart på 2018

Mitco med sine rundt 20 ansatte holder til et steinkast unna Ulvensplitten i Oslo. Selskapet er heleid av britiske Environmental Special Chemicals Ltd, et av verdens ledende selskaper på råvarekjemikalier.

De ansatte høy utdanning og erfaring innen alle relevante fagområder, herunder kjemi, mikrobiologi, prosess og VVS.
Regnskapet for 2017 viser en omsetning på 33,0 millioner kroner, men et negativt driftsresultat er ikke bedriften fornøyd med.

2018 ser langt lysere ut:

– Første kvartal i år har vært det beste i Mitco AS sin historie og vi bygger et fundament som skal være sterkt i fremtiden, forklarer Jacobsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse