loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KJØRER NORGE RUNDT: Tre jenter fra Holte kjører Norge rundt for å lodde stemningen blant kundene sine. Her demonstrerer markedsdirektør i Holte Christina Jonstang sine kjøreferdigheter i en racerbilsimulator første dagen av VVS-dagene 2016. (Foto: Lars Opstad)

Jakter på Fagfolket

Synnøve Prytz Berset / 2016-10-20 07:00:42

Utstyrt med vernesko, hjelm og vaffeljern reiser tre jenter fra programvareleverandøren Holte Norge rundt på jakt etter fagstoltheten.

– Målet var å bli bedre kjent med kundene våre, utfordringene deres og ikke minst få frem det beste i en fantastisk bransje. Vi ønsker å få frem stoltheten i bransjen, og møte kundene våre der de er, på byggeplassen, sier markedsdirektør i Holte Christina Jonstang.

Sammen med markedssjef i Holte Neda Lowe og Norgeskoordinator i Holte Birthe Elvestad, har hun vært på en turné i byggebransjen, hovedsakelig til kunder av programvaren deres.

– Det har vært en veldig positiv reise som vi har tenkt å fortsette med, sier Jonstang.

Vaffel og vernesko

Utstyrt med vernesko, hjelm og vaffeljern dukker de opp på ulike byggeplasser for å slå av en prat.

– Da intervjuer vi kundene, prater, tar bilder og lager en liten sak. Noen av intervjuene og sakene kommer i HolteMagazinet som vi sender ut til våre 8000 kunder og samarbeidspartnere, så det er god markedsføring for de vi besøker også, sier Jonstang.

Som programvareleverandør er det viktig for Holte å vite hvordan kundene deres jobber slik at de kan levere den beste programvaren til dem.

– Kundene våre er veldig glad for besøk, og at vi tar oss tid. Vi blir meget godt tatt imot, kundene setter veldig pris på det og den markedsføringen de får i etterkant.

VVS-dagene

FÅR FREM STOLTHETEN: – Målet er å få frem stoltheten og menneskene i byggebransjen, og den fantastiske jobben de gjør, sier markedsdirektør Christina Jonstang, markedssjef Neda Lowe og markedskoordinator Birthe Elvestad i Holte. (Foto: Lars Opstad)

Lanseringer

Totalleverandøren Holte har i snart 40 år levert programvare innen fagområdene som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring.

– På messa i dag lanserer vi en GPS-basert elektronisk kjørebok. Dette gjør vi for å komplettere porteføljen vår, da kundene våre ønsker en leverandør å forholde seg til, sier hun og legger til:

I tillegg lanserer vi Holte Fri – en gratis programvarepakke som består av en mini CRM, et faktureringssystem og et timeregistreringssystem med app på mobil.

Turneen fortsetter

Turneen «Jakten på fagfolket» har så langt vært en stor suksess for Holte, og derfor noe de vil fortsette med.

– Neste stopp er Buskerud første uken i desember. Så det er bare å melde ifra om noen vil ha besøk av «Holtefolket», sier en smilende Jonshaug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse