loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FILTERTESTING: Terje de Presno, ansvarlig for filtertesting i Interfil i full sving på testlaben. (Foto: Torstein Lund Sperstad)
FILTERTESTING: Terje de Presno, ansvarlig for filtertesting i Interfil i full sving på testlaben. (Foto: Torstein Lund Sperstad)

Viser løsninger for ren luft

/ 2018-05-28 09:42:37

Interfil er Norges ledende produsent av ventilasjonsfiltre og stiller selvsagt på VVS-dagene.

– Hovedformålet vårt på VVS-dagene er å være til stede for å vise oss frem. Vi håper selvfølgelig på godt oppmøte slik at vi får møte mange beslutningstagere og nye potensielle kunder, sier utstillingsansvarlig Denis Osmancevic i Interfil AS.

Interfil har vært fast innslag på VVS-dagene og kommer også 17.-19. oktober i år.

Veldig godt 2017

Interfil ble etablert i 1989 av Harald de Presno. Hovedkontoret og og fabrikken ligger i nasjonalparkkommunen Skjåk i Oppland. Inneklimaproduktene er dermed både norskproduserte og kortreiste.

I 2017 stoppet omsetningen på 107,9 millioner kroner og driftsresultatet ble 13,8 millioner. Selskapet har i dag 62 ansatte.

– 2017 var et veldig godt år for oss. Det er nedlagt masse jobb i alle ledd og vi kan se oss godt tilfreds med sluttresultatet. Vi ser på oss som en bedrift der alle leddene – om det er ledelse eller våre kolleger i produksjonen – er like viktige og yter i samme retning, sier Denis Osmancevic.

LES MER: Camfil og Interfil til kamp mot filterjukset

Markedsfører i forkant

– Hvordan skal dere få besøkende til å besøke akkurat deres stand?

– Vi kommer nok til å informere en god del på forhånd, våre kunder spesielt, hvor de kan finne oss på årets messe, forteller Denis Osmancevic.

Interfil har bevisst satset på å utvikle miljøvennlige kvalitetsprodukter. Energieffektive ventilasjonsfilter sparer miljøet under bruk.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse