loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GLEDER SEG: Høiax-sjef Thomas Buskoven gleder seg til VVS-dagene i oktober.
GLEDER SEG: Høiax-sjef Thomas Buskoven gleder seg til VVS-dagene i oktober.

Høiax gjentar suksessen fra 2016

/ 2018-06-20 09:55:07

Norges eldste produsent av varmtvannsberedere treffer du på VVS-dagene i oktober.

Hallene i Norges Varemesse fylles til det som i oktober blir Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk i 2018.

Et av selskapene som har sikret seg plass er Høiax – Norges eldste produsent av varmtvannsberedere.

Rett til rørleggeren

Høiax er en komplett systemleverandør av varmtvannsberedere, varmepumper, pressystemer, systemvarer for tappevann, avløpsrør, gulvvarme til boliger og større anlegg.

Høiax ble grunnlagt i 1927 og har hovedkontor og produksjon i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen (agentur). Produktene selges direkte til rørleggeren, ikke via grossist.

Selskapet har 100 ansatte. Omsetningen i jubileumsåret 2017 stoppet på 253,5 millioner kroner og driftsresultatet ble solide 30,3 millioner.

Mange nye produkter

– Det var flere år hvor vi ikke var med på VVS-dagene, før vi deltok i 2016. Det var så vellykket at vi bestemte oss umiddelbart for å delta i 2018. Vi er godt i gang med planleggingen og gleder oss til å vise frem mange nye produkter, sier administrerende direktør Thomas Buskoven.

Prosjektleder for VVS-dagene, Henrik Sakshaug, er glad for at Høiax kommer tilbake på årets messe.

– Høiax er en spennende bedrift som er dyktig på innovasjon og utvikling. De utvikler, produserer og selger alt selv, og har et stadig voksende varesortiment. De hadde en flott stand på messen i 2016 og vi gleder oss til å se hva de kommer med i år, sier Sakshaug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse