loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BREDDE: – Vi er opptatt av å vise bredde og system på årets VVS-dager, sier administrerende direktør Thomas Buskoven i Høiax.

Høiax tilbake på VVS-dagene

Jørn Wad / 2016-10-10 08:30:53

VVS-dagene og utstillerne: Høiax gleder seg over å være på plass igjen etter noen års fravær.

– Det er noen år siden vi sist deltok på VVS-dagene, så vi gleder oss veldig til å vise oss fram, sier administrerende direktør Thomas Buskoven i Høiax.

LES MER: Sjekk lista over utstillere her!

Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927. Hovedkontor og produksjon ligger fortsatt i Fredrikstad. Høiax har også proffbutikker og avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

Største stand

– Vi legger vekt på å vise oss frem som systemleverandør, og har derfor så vidt jeg vet den største standen under dagene. Det har vi fordi vi vil sørge for å gjøre fagfolk skikkelig kjent med bredden i det vi gjør. Det er mange som kjenner oss som berederproduse­­­nt, men som kanskje ikke har fått med seg at vi faktisk leverer komplette systemer som jobber sammen, sier Buskoven.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene!

Satser på innovasjon

Buskoven er ellers opptatt av at selskapet skal vise nettopp de tingene som er viktige for rørleggerne: Varmepumper, rør-i-rørsystem, system for vannbåren varme, pressystem og beredere. Gjennom å ha såpass armslag under årets VVS-dager håper Høiax dermed å sørge for at alle som besøker messen, vil gå derfra med en annerledes og utvidet oppfatning av hva selskapet står for:

– Vi bruker mye tid og penger på innovasjon, og er opptatt av det samme som rørleggerne, å bidra til å etablere gode anlegg som fungerer optimalt for kundene, sier han.

Høiax omsatte for 219 millioner kroner i 2015 og hadde ved årsskiftet 88 ansatte.

TIDLIGERE SAKER OM VVS-UTSTILLERNE:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse