loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
– Vi konsentrerer oss om å komme styrket ut av dette, sier administrerende direktør Thomas Buskoven i Høiax .

Høiax og Heidenreich i pikant overgangssak

Jan Erik Røine / 2016-03-10 08:45:55

Heidenreich henter salgssjef fra Høiax.

Torsdag 3. mars mottok Rørfag en pressemelding fra markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken i Heidenreich.

I pressemeldingen skriver Heidenreich at de har ansatt ny salgsdirektør prosjekt og at vedkommende kommer fra stillingen som salgssjef i Høiax. I samme melding skriver Heidenreich at de «styrker også oppfølgingen og salget mot VVS- og prosjektmarkedet i region Sentral Øst med to nye medarbeidere. Begge kommer fra salgstillinger hos Høiax.»

Fredag 4. mars sender Høiax ut en melding til sine kunder hvor de informerer om at en av deres medarbeidere har sagt opp sin stilling og sluttet på dagen.

Senere samme dag sender Høiax ut enda en melding. I meldingen henviser Høiax til Heidenreich sin pressemelding om at de har styrket sin salgsavdeling ved å rekruttere tre medarbeidere fra Høiax.

I meldingen skriver Høiax at det har fremkommet informasjon som innebærer at de to av de tre som skulle til Heidenreich har besluttet å fortsette sin karriere hos Høiax.

«Pressemeldingen fra Heidenreich er ikke i samsvar med situasjonen i dag, skriver Høiax.»

Sluttet på dagen

Det som stemmer i pressemeldingen fra Heidenreich er, ifølge Høiax, at deres tidligere salgssjef, som nå er hentet til Heidenreich, sluttet på dagen etter sin oppsigelse.

Rørfag har vært i kontakt med administrerende direktør i Høiax Thomas Buskoven. Han ønsker ikke å kommentere saken.

– Vi konsentrerer oss om å komme styrket ut av dette, svarer Buskoven som har konstituert distriktssjef i Trondheim, Frode Haagensen som ny salgssjef.

Markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken i Heidenreich bekrefter til Rørfag at to av de tre som Heidenreich oppga i pressemeldingen at de hadde engasjert, har gått tilbake til Høiax.

– Utover det har vi ingen kommentar, sier Grønbakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse