loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FULLT HUS: 4240 besøkte VVS-dagene 2016 torsdag. Foto: Lars Opstad.

Hele Norge samlet på VVS-dagene        

Jan Erik Røine / 2016-10-20 17:40:57

Over 4200 fagfolk deltok på VVS-dagene torsdag.

Onsdag satte VVS-dagene rekord i antall deltakere på en åpningsdag. Torsdag fortsatte oppturen.

– I dag hadde vi 4240 innenfor dørene, mot 3700 i 2014. Det har vært et jevnt trykk av besøkende gjennom dagen, forteller messegeneral og daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland.

De besøkende har strømmet til Lillestrøm fra hele landet.

Se bilder fra VVS-dagene:

– I dag har vi tatt imot og møtt fagfolk fra Kirkenes til Lindesnes. VVS-dagene er en nasjonal arena for fagfolk i VVS-bransjen og vi er stolte og ydmyke for de som har reist langt for å komme hit. Det betyr mye for utstillerne våre, roser Egeland.

God kvalitet

–  Det er kjempebra at det kommer folk fra hele landet, sier Roth-sjef Morten Øren som har deltatt på VVS-dagene de siste 20 årene.

– Til nå har det vært veldig bra besøk. Men det beste er kvaliteten på de besøkende. Det er de «riktige» besøkende, det er beslutningstakere og de er målrettet. Vi har mange som vi skal følge opp når vi kommer hjem. Det blir butikk av å delta på messen, understreker Øren.

Stenger fabrikken

Høiax er tilbake som utstiller på VVS-dagene. Administrerende direktør Thomas Buskoven er fornøyd med comebacket.

– Det er veldig hyggelig å være tilbake. Vi var her i 2014 som besøkende og bestemte oss for å komme tilbake i 2016. Grunnen er at vi nå har en produktportefølje vi følte fortjente å bli vist frem. Tidligere var vi mest kjent for våre beredere, men nå leverer vi komplette systemer. I tillegg benytter vi messen til å samle Høiax-ansatte fra hele landet. Det er en fin måte å komme tettere sammen på. I morgen (fredag) stenger vi fabrikken i Fredrikstad og busser alle medarbeiderne våre til Lillestrøm slik at de også får oppleve VVS-dagene, forteller Buskoven.

Messen holder åpent fredag fra 09.00-17.00. Det er gratis for alle å delta på VVS-dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse