loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SE VIDEO: Slik presenterer Gustavsberg seg på YouTube.

Størst på baderomsporselen

/ 2018-06-01 08:00:26

Gustavsberg er markedsleder på baderomsporselen og stiller stinn av selvtillit på VVS-dagene etter omsetningsrekord i 2017.

Gustavsberg er et heleid datterselskap av det tyske konsernet Villeroy & Boch, og tilhører dermed en av Europas største produsenter av baderomsinnredning.

I Norge har selskapet 14 ansatte og deltakelse på VVS-dagene er en selvfølge også i år.

– VVS-dagene er en meget viktig møteplass for å både holde kontakt med våre profesjonelle kontakter og å komme i kontakt med nye aktører, sier utstillingsansvarlig Tor Strand Jacobsen.

Fantastisk 2017

I 2016 stoppet omsetningen på 210 millioner kroner i Norge. Fjoråret slo alle rekorder:

– 2017 ga oss «all time high» på omsetning og fikk gleden av å dokumentere at vi er den klare markedslederen på baderomsporselen totalt. Særlig innenfor veggskåler har vi en solid posisjon. Våre fabrikker og vårt selskap satser utelukkende på produksjon av høyeste kvalitet, og vårt hovedfokus er å besørge at våre kunder ikke opplever noen form for driftsforstyrrelser på våre produkter. Vi skal være best på reklamasjonshåndtering og oppfølging av produktene vi selger, sier Strand Jacobsen.

Han er stolt av fjoråret og de ansatte:

–Vi har mange dyktige ansatte, men skal jeg trekke fram èn person må det være Dagfinn Bråthen. Han har meget lang fartstid og erfaring, og er kanskje vårt fremste eksempel på god service

Mange nyheter

Rørleggere, grossistansatte, konsulenter, arkitekter, utbyggere og eiere av av leilighetskomplekser er målgruppene for Gustavsberg under VVS-dagene.

– Vi har forventninger om å oppnå god kontakt og å få vist frem nyheter i vårt sortiment.  Både innenfor armaturer, klosetter og møbler vil vi ha nyheter å vise frem, sier Strand Jacobsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse